Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vichřice aneb Co nám vítr přinesl.. (Diskuze ke klubu "Poutníci")

01. 04. 2004
0
0
4444
Autor
Arienalia

Tulákům, šmajdalům, požitkářům ,chudákům i snílkům..

Zde je možno vyjadřovat své názory...
vesuvanka
27. 11. 2004
Dát tip
Lancelott - díky za avi a za registraci v klubu

Arienalia
27. 11. 2004
Dát tip
Vítám Tě mezi námi, Janičko, doufám, že se Ti bude líbit být Poutníkem! Také se omlouvám, že jsem Ti neměla možnost vyhovět ve vstupu do klubu sama, nějak na něj poslední dobou nemám čas, což je škoda. Ale myslím, že Lancelott to za mě udělal velmi vhodně, za což mu děkuji taktéž.

vesuvanka
27. 11. 2004
Dát tip
Arienalia, díky za uvítání, i Lancelottovi jsem poděkovala, když jsem našla jeho avízo. Jsem moc ráda ve Vašem klubu. Postupně ještě přidám nějaká svá dílka, ale hlavně jakmile objevím něco nového "poutnického", ráda zařadím.

vesuvanka
26. 11. 2004
Dát tip
Objevila jsem klub Poutníků a mám neskromnou prosbu... bylo by možné zařadit do klubu alespoň některé moje vyprávění "Z našich poutí" - kde popisuji putování po Českém středohoří? .... Jsem Poutník Českého středohoří...

vesuvanka
26. 11. 2004
Dát tip
Rychle jsem odklikla a ještě se vracím... Klub mě moc zaujal, právě ten jeho název "Poutníci", z něhož sálá romantika.... naše putování po Středohoří je romantické - je to nejen poznávání krajiny a přírody, ale i její nálady v různých ročních dobách i počasí, je to zastavení..... této krajině věnuji také básně. Měla lbych zájem se stát lčlenem klubu a prosím o zařazení...

Davinči
02. 06. 2004
Dát tip
Hm ono s tím putováním.. Stejně jak Lancelott rád se projdu, na kratší vzdálenosti preferuji dopravu po svých než autem, ale teď mě napadlo ono se nechá putovat i na poli poznávání, pravda nohy pak nebolí , ale ta hlava pak je nějaká domlácená... :) Všechny tímto zdravím a díky za pěkný virtuální pohár.

Arienalia
22. 04. 2004
Dát tip
Robinia: Škoda.. 24. nemůžu :-((

Robinia
20. 04. 2004
Dát tip
Dostala jsem pozvaní na Cikánské toulky 24. dubna v Ohnišově. Tak se o ně dělím s Vámi. Asi se tam vypravím. Pro ty, co nevědí, o který Ohnišov jde - je v podhůří Orlických hor. ;-)))))

Robinia
12. 04. 2004
Dát tip
Tenhle klubík mi padl do noty. Mám ráda věčné tuláky, poutníky, cestovatele, ... Máš pravdu, Arienalio, v každém z nás je kus poutníka, když už ne jinak, tak na cestě životem. A při toulání lesem se tak hezky sní...

Arienalia
12. 04. 2004
Dát tip
Robinia: Souhlasím - zpěv ptáků ,klid.. :-) Máš pravdu ,i na cestě životem.. vždy je co objevovat ,i když si myslíme ,že už všechno známe.. :-)

Arienalia
03. 04. 2004
Dát tip
Podle mě prostě není nad to vyjít někam do přírody a šmajdat ,šmajdat a šmajdat hezky v tichu a klidu :-))) Ve městě to nejde moc dobře (akorát tak na "Umírající.." z mé zkušenosti) :-))

Arienalia
02. 04. 2004
Dát tip
Lancelott: Tak nějak o všem ,ne? :-)) Názory na svět :-)) Na poznání ,válející se v prachu zapomenutých cest :-) Myslím ,že v každém z nás je malý kus poutníka.. každý něco hledá ,nebo se prostě jen tak potlouká... nebo ne? Já osobně až nezdravě často :-)) Tu píseň neznám :-(( Musím se více hudebně vzdělávat :-))

Arienalia
01. 04. 2004
Dát tip
Pro jednoho je příliš těžké skládat mozaiku... pomůžete?

Lancelott
01. 04. 2004
Dát tip
Názory na co? "Poutníci"...to je dobré slovo. Neřekl bych, že jsem poutník...Sice dost cestuju, ale jen za školou. Taky dost chodím pěšky...než abych použil autobus, nebo auto. Je příjemné se projít...při tom přemýšlet...a mnohdy i něco vymyslet:o) Po horách ale chodím málo (mimo to, že žiju ve středních polohách---když hlásí déšť a od středních pohloh sněžení...u nás sněží:o) Arien: Znáš písničku "Chodci nebo poutníci" od skupiny Javory?? Je vážně dobrá...vřele doporučuji:o))

Lancelott
01. 04. 2004
Dát tip
Nejraději mám toulky fantazií...po světech které existují jen v mé hlavě...a tu a tam na papíře:o) (nebo v DrD)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru