Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezichod mezi makovci.

15. 04. 2004
1
0
3343
Autor
ondrech

ale je to pro mě aktuální.

Říkejme té osobě Žák. a tento Žák je žákem deváté třídy základní školy. Připravuje se na přijímací zkoušky na gymnázium. Matematika, čeština a psychologické testy. Asi po půl roce, pět dní před přijímačkama se učitel Žáka zeptá:

"Bojíš se přijímaček?"

"Ani ne, jsem v klidu. Nemá cenu se zbytečně strachovat!" odpověděl Žák.

"To je sice dobře, že to bereš takhle s nadhledem, ale je nepsaným pravidlem, že ten, kdo se toho bojí, obvykle to zvládne. A ten, kdo si myslí, že to zvládne, ten pohoří."

 

Žák se toho zalekl a začal se bát, že to nezvládne. A jak se takhle bál, že to nezvládne, přijímačky udělal na výbornou, protože se jich bál. Přesně jak to říkal učitel.


no zase tvoje teorie...ja sem se nechtela nikam dostat a stejne sem se dostala..jak na potvoru :) jinak dilko celkem o nicem ale je pravda ze ted uz neni moc aktualni..

ondrech
24. 10. 2004
Dát tip
proč myslíš, že o ničem? Ano, aktuélní není, ale přijde mi docela o ěnčem.(narozdíl od bečky, třeba)

no o nicem pac tam vubec nic nerikas je to uplne bez pointy podany tvym bezpointovym stylem..proste mi to prijde o nicem - IMHO

ondrech
24. 10. 2004
Dát tip
jojo, bezpointni veci, ty se mi libi

Zbyhoň
09. 07. 2004
Dát tip
Hmm, já jsem se nestrachoval naprosto vůbec a udělal v pohodě…takže Ti tu ta Tvá teorie trošku vázne…

ondrech
09. 07. 2004
Dát tip
však já jsem se taky moc nebál. Ale líbí se mi ta logika.


Dero
15. 04. 2004
Dát tip
Gratulace ... ! :o)) Já jsem si to odbyl už před pěti lety a musím říct, že jsem se nebál ani trošičku a udělal jsem to s druhým nejlepším skóretem -- třeba, kdybych se bál, bych to udělal nejlíp. ;o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru