Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Budu milovaným

04. 05. 2004
7
0
7343
Autor
Voloďa

Jiřině

Zmírám láskou od nepamětí

vím že jednou otcem budu

sedmi dětí

lásko má měj to na paměti

 

Pozvu Tě do ranních ros

kde se zrovna ale nepojede kross

jen ptáček tu tam zaševelí

a k lásce nám zavelí

 

a pustí tu svou hudbu

 

To vše však budoucího hudba

ať je bůh nikdo anebo Budha

Jiřino, již teď vím

jak moc Tebou milovaným

 

budu


alter__Nick
01. 02. 2005
Dát tip
nečetlo jsem to, ale tip

Silvita
16. 01. 2005
Dát tip
Jako čtenář ted hodnotím tvé dílo a nehodnotím tebe - tip!

Gonsales
24. 12. 2004
Dát tip
:D:D:D:D:D

arthamir
03. 08. 2004
Dát tip
ta tvoje jiřina, šťastná to děvucha! takové střevo (básnické) doma míti, radost popatřiti :-)))

Kajman
21. 06. 2004
Dát tip
tohle je....ty seš Fantomas vole!

Já dám tip, Voloďo, píšeš krásně. Už jsi posílal básničky do nějakého nakladatelství? Myslím, že by to mohl být úspěch umělecký i finanční.

Žíně
11. 05. 2004
Dát tip
:-)) No jasně, Voloďo, tvé umění beru vážně už od první chvíle.:-)) Zajdi si na autora Vykradač_hrobů. Je tam báseň hodná tvého jména, neboť se jmenuje Voloďovo vyznání.:-)

Voloďa
10. 05. 2004
Dát tip
Žíně: Takk to je dobré znamení, že již mé umění začínáš brát vážně. Příště se už nebudeš smát vůbec, takové to bude dobré! Jaké básně? Já jsem žádnou z nich nečetl. Napiš mi jejich názvy a autory ať můžu jít posoudit jejich kvalitu, jestli sis to teda nevymyslela Krásnoočko: no to si ještě rozmyslím, ale za tip to možná stojí

Žíně
08. 05. 2004
Dát tip
Každé zlepšení Voloďovy básně je zhoršením Volodi samého. Och, škoda, Voloďo, brals mě dříve za bránici více. I když kross, ševelící ptáček a Budha se ti opravdu povedli. Za ty ti musím dát tip. To víš, musíš se víc snažit, ten absolutní rým by nebyl od věci.:-) Jo, jen tak mimochodem, víš, že už se o tobě na písmáku píší básně?

Craerassy
05. 05. 2004
Dát tip
JiKo...stejně..nešlo by to jen v náznacích? přepísánkuj..to je takový..jako, že je to špatná věc...co třeba ..je to krásné, ale co to udělat ještě krásnějším..:-))

Kratas
05. 05. 2004
Dát tip
No už mám hlášku, že můj oblíbený autor něco napsal :-). Minule jsem Ti tip nedal, ale dnes už musím. Nevím, sleduji nějaký pokrok. V části Pozvu Tě do ranních ros kde se zrovna ale nepojede kross bych vynachal "ale", a bude to rytmicky víc sedět. Ale třebas Ti o rytmiku nešlo, tak to tam třebas nech. Možná bych to trošku v některých místech rozdělil, ale to já dělám vždy rád, dělím i nedělitelné a hlavně všechno nulou. Tak se snaž a tady máš do sbírky t*

Voloďa
05. 05. 2004
Dát tip
Jen pouhé dva tipy?? Tak to se zase spíš zhoršuju:((( zkusím dát ještě třeba avi jinak nevím ach jo, musím se víc snažit, ale třeba mi nějaký hodný člověk ještě tipa dá avi třeba Derovi a taky Seregil a koho ještě znám.. Abyss mi něco říká (musím se podívat, co píše) a někdo kdo tu ještě teďko třebas je.. snad se to zlomí avi

Beepee
05. 05. 2004
Dát tip
ty spamere! avízem mě sem nalákat!!! ;) heleďse, ftipálku, tip ti nedám, leda bys někam nacpal aspoň absolutní rým, když už tu není žádný schopný.

Voloďa
05. 05. 2004
Dát tip
beepee: rým ros-kross je rozhodně absolutní, vždyť se ty dvě slova liší jenom, že chybí prní písmeno a poslední je dvakrát!! Ten rým jsem vymýšlel dvě hodiny tak mi to neshazuj!

Kratas
05. 05. 2004
Dát tip
Voloďo jen do nich ;-)

Seregil
05. 05. 2004
Dát tip
Psát na Písmákovi není o tipech.... na každý pád si tímto přístupem jen znepřátelíš lidi... anebo pobavíš vlastní naivitou... Co se týká dílka.... nahuštěné pocity do veršů... proč ne... mě to však za srdce nechytlo...

Beepee
05. 05. 2004
Dát tip
ne, buďme exaktní - absolutní rým je jasný: naše staré hodiny bijí čtyři hodiny nebo znal jsem děvče tuže krásné, měla oči tuze krásné Klasik nám tu stanovil pravidla. Takže nějaký ros-kross neprojde ani náhodou. Nepaměti/na paměti se blíží, ale není to ono. Trénuj, barde.

Nenymir
05. 05. 2004
Dát tip
piš, nesoutěž*

Nenymir
05. 05. 2004
Dát tip
*

VenusHalley
05. 05. 2004
Dát tip
prosím, přestaň mi posílvat avi, jo ? Zas tak úžasný to není.

Abyss
05. 05. 2004
Dát tip
no nevim jestli budes psat tak hrozny (ne)rymovanky tak milovanym nebudes... (jen jestli neni tahle basnicka schvalne na odpuzeni)

Chichichi ... vím že jednou otcem budu sedmi dětí, to s Jiřinkou? A ví to? Kolik jí je, povídej jsem děsně zvědavá. Když prozradíš, i tip ti dám. Tože třeba s tím krossem, to je boží. A už máš svůj fanklub, básníku?

Voloďa
05. 05. 2004
Dát tip
krásnoočko: Ten můj fanklub nikdo nezaloží, to jsou jen řeči, protože nikdo nedokáže docenit mou rychle rostoucí kvalitu. Ten kross je tam jakože když se tam nejezdí zrovna kross, tak jako že tam není kravál a tudíž k lásce vhodné místo. Nemůžu ti prozradit kolik jí je, jen prozradím, že Jiřina je pseudonym a že je taky na písmáku.. pochop nechci se prozradit dřív než ji má tvorba osloví. To pak pozná, že není nikdo pod sluncem kdo by ji mohl zahrnout větší hromadou lásky než já.

Voloďo, na ostatní nečekej a založ klub sám. Znáš to - dobré zboží se chváli samo. A já se hned hlásím, vezmeš si mne? Teda myslím do klubu. Jinak vím že tvé serdce patří bohužel jiné. S tou Jiřinou je to blbý. Žárlím. Tip tentokrát nebude. Leda bys prozradil aspoň nick, co tady má. A můžeš mi to polat zprávou, nemusíš veřejně.

Vskutku výborné zlepšení...

Voloďa
04. 05. 2004
Dát tip
mnich: počkej, tak já to ještě nějak zlepším, ale neodcházej bez tipu...

Voloďa
04. 05. 2004
Dát tip
Tak už jsem to vyšperkoval.. báseň je připravena na první vlnu chvály nebo i mírné konstruktivní kritiky..

Elyn
04. 05. 2004
Dát tip
:) Voloďo... stejně myslím, že nás taháš za fusekli..;)

Takové vyšperkování tipem za zálohy ti taky může zlomit vas... a vaz taky.

Voloďa
04. 05. 2004
Dát tip
Za jakou zase fusekli.. představ si, kdyby to pořád někdo přehdazoval tobě, že taháš za fusekli.. Jak se mám cítit. Ale zase jsi mi dala tip, což mě moc potěšilo. Jen nevím proč tak pokoutně a neveřejně.. Prostě já Elyn jsem byla natolik překvapena kvalitou Voloďovy básničky, že jsem jí dala tip! a nebo napsat aspoň hvězdičku

gaston
04. 05. 2004
Dát tip
tak to je výborný...

Elyn
04. 05. 2004
Dát tip
No, mně se začíná líbit tvoje Voloďovština...;) Já s musím usmívat .. :)) tip jsem dala já, ano *

Craerassy
04. 05. 2004
Dát tip
Voloďo..nezhoršil ses trošku?:-)

JiKo
04. 05. 2004
Dát tip
konstruktivni kritika: přepiš to znovu :-))

Craerassy
04. 05. 2004
Dát tip
JiKo..ty surovče..nemůžeš jemněji?:-))

JiKo
04. 05. 2004
Dát tip
ano: přepísnákuj tuhletu ťuťulimuťulinčičku znovoučku

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru