Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zprávňý bortzi

10. 05. 2004
0
0
2609

vjenovaní fšem ůčám tšechyše špráche ...

Tak koho dnezka zmláťýme? zeptal se mladý plešoun s tupým výrazem v xichtu svých soukmenovců. Mohly by třeba dobouchat nějakího hnusnýho sdrogovanýho feťáka. Feťácy - to je azpoň svoloč. Ti se "mlátijou" nejlýp, páč se nebráňý a místo toho se blbje hihňajou, nebo sebou škubajou. Skurvený hlavi vyfetovaní! No a kdybi nebyl žádnej feťág na ulycy tak můžou zmlátid tu hipýsáckou matku z protějšýho baráka. Jezdí dycky s tým svím hnusným malém faganem do toho obchodního xindlu, tak by mohly skopat ajy to dětsko. Fšak márteny na to mají pořádně naleštění a hlavu taky majou pomazanú leštidlem - na boty. No furt a porát je to lepčejšý než, ty počmáraný kanady tenperama. A každá měla jynou barvu. Oni ty boty vyděly na jednom hnusním sfetovaným áčkařovy, tak mu chtěly dat přez dršku. On tam bil ešče z jedním xyndlem, takovém malým. A skinové národa kteří byly čtiřy jim chtěli dát na hubu. S takovím zfetovanejma blpcima se přece nedá hrozumě dyskontovat, páč veškerá yntelligentse je sničená drogama. Oni se se skýnama pokoušeli domluvit srabi! Mely na ně jýt! Ždyť bili ti skíňy jenom čtyři. Tak jim ti skýnhedi dali každímu azpoň ranu do zubú, aby sy pamatovaly že sy nemůžou dělad co chčijou, ale musyjou poslouchat nadřazené plešatý, svalnatý a taky yntelligentní správný borce, co chodijou na fodbal, pyjou správní pívo a chodijou z mařkama , který furt šukajou svimi svalnatýmy ptákama.
Skíňy sou prostě ůplně supr drsní klucý s kterejmi je sračkanda a dá se s nimy hrozumně dyskontovat o Fšem možním. A hlavně si nepýchajou tu maryhuanu.
johanne
30. 08. 2004
Dát tip
oops, to se strašně špatně čte :p

Seregil
13. 05. 2004
Dát tip
šílenství úletoviny....

Noe1
12. 05. 2004
Dát tip
jůůůůů, úúúúúúlet ... šup s ním do hlubůůůůůů

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru