Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

život ("v"ní)

18. 07. 2004
2
0
1692

Nad ječící hlavou tvořenou z trní
Dvě malá koťátka překrásně vrní
Zabila člověka !
snad zdá se jim o tom
Co bude pak a co bude potom.

Pod touto hlavou zkaženou, hnusnou
Malincí hádkové hrají hru svojí vkusnou
Nesnáším je !
A oni to vědí
Jako dva soudci na mou mrtvolu hledí.

Uvnitř je mozek temnotou vroucí
Na něm jsou nádherní barevní brouci
On může za to !
Co všechno vám vadí
Hudebník smrt si housle své ladí.

majmunka
10. 03. 2006
Dát tip
má to myšlenku i hloubku... toto se mi moc líbí. Tip

no priznavam ze je to trochu slozitejsi na pochopeni a ze to ma vice nez jednu myslenku, ale kdyz budes chvilku premyslet urcite aspon jednu najdes. ( verim ti ) .)

Althy: chmmm tak jooo, zkusiim se napojit na tvojii myslenkovou vlnu...mmtnt...jooo, sem tam, wow!!!!.....naakaa blondyyna...bruneta...chlast...cernovlaaska...¨Bal v kuuzi?!?Teda fuuj, ale jdu daal.... ...ne, sorry, nic co by asapon zdaanlive souviselo s tiimhle diilkem jsem nenasla:) zkusiim to jeste priiste, je to docela zaabava;))) Fladdy: psssst, on nesmii vedet, o co mi jde!!!! (it´s only joke too!!!!!!) btw, ze si jen delaas srandu jsi mi nikdy nenapsal...co se to deje? *nechaapave vrtii hlavou*

Noe1
19. 07. 2004
Dát tip
Malincí hádkové !!!! Joj. Ztrácím soudnost. *t + klub

ech...no, jaa neviim, asi sem fakt tupaa, ale...naaka sem to nepochopila, sorry:o) asi ty praazdniny...nebo sem tak mimo z toho, jak dlouho sme se nevideli;)))))

To Playwithfire: Asi ano. (promiň, ale to jsi mi tak pěkně nahrálá (it's only joke)) A nesnaž si s Althiem domluvit rande, s ním teď do kina chodím jen já.

Malincí hádkové hrají hru svojí vkusnou - tady bych vynechal to slůvko svojí. Ale jinak je to veselé, hravé, barevné a ze života.

Pěkné. Avi.

Jé, já to avi neposlala, tak teď.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru