Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snění o tom pravém

26. 07. 2004
2
0
1251
Autor
LucyH

Ještě před pár dny bylo mým cílem najít si kluka. Jedno koho, ale kluka. Až po setkání s jedním přítelem mi došlo, že všechno chce čas. Není podstatné, jak moc po něčem toužíme, podstatné je, jak moc z naší osobnosti věnujeme pouhému hledání ideálu. Nesmíme však zapomenout, že jestliže hledáme toho "pravého", svůj ideál, musíme napřed najít sebe sama. Taky nesmíme zapomenout, že nikdo není "dokonalý" ... a my časem možná přijdeme na to, že ty drobné chybičky nejou vůbec jako chyby, ale že můžou být třeba i legrační, milé ... I když najdeme toho pravého, neměli bychom zapomínat, kdo jsme, co chceme ... jaké máme cíle, abychom pak na úkor té "pravé lásky" neztratili sami sebe.
maia
07. 04. 2005
Dát tip
Pekne povedane. :-) *

starý pravdy každý o ně zakopává, málo kdo je vidí vnímá a něco stím dělá

angel1
26. 07. 2004
Dát tip
obojí milá LucyH je moc těžké, ale jdeš na to dobře :o)

vesuvanka
26. 07. 2004
Dát tip
Dobrá úvaha i závěr. Dříve bývalo takové úsloví, že někdo lvybírá tak dlouho až přebere. Líbí se mi, díky a tip

LucyH
26. 07. 2004
Dát tip
Já děkuju :)

Ciutazza
26. 07. 2004
Dát tip
Možná je to jen můj pocit,ale když přijde ten pravý,tak se zapomene na všechny návody a všechny ty sny a žije se jen tím,že ten pravý tu konečně je.Špatně se mi to vyvětluje a to nahoře v dílku je samozřejmě hrozně důležité,ale až přijde ten pravý,tak už nebudu přemýšlet o tom, jestli je to on. Tak prostě=). A dílo je inteligentní.

Nick
26. 07. 2004
Dát tip
No pokud je někdo osobnost, tak to je snad samozřejmý,nee?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru