Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POST AMORE

26. 07. 2004
2
0
1579
Autor
RonMoron

V dobách kdy Tvá slova

váhu větší měla

nežli sám čin,

to jsme se milovali.

 

Jak náplast na starost

v milost i nemilost

fungovala

a My se utápěli.


RonMoron
28. 07. 2004
Dát tip
navážeč: Když myslíš, standardy jen všechno okusují...

navážeč
28. 07. 2004
Dát tip
To je rozhodně pravda. Kdybych tě teď nevybíravými slovy posílal do hajzliku, nebylo by to standardní – ovšem svět by byl zas o něco barevnější. Samozřejmě k tomu lze přistupovat i tak. Každopádně standardy jsou užitečný, usnadňujou komunikaci. Zůstanu na tom, že tímhle – B – značím hlásku znělou a raženou oběma pyskama, že tohle – S – je nějaká neznělá sykavka... a to psaní velkejch/malejch písmen u zájmen k tomu přibalím. Ale je recht, že na tom vlastně nesejde... Měj se.

navážeč
27. 07. 2004
Dát tip
ať máš ve zvyku co chceš, já to podle tvejch zvyků číst asi nebudu. zvyky jsou různý. a proto máme na světě taky nějaký standardy... abyzme se nějak dohodli. velký písmena na takovym místě jsou zvyk blbej.

mrtvolala
26. 07. 2004
Dát tip
Mile patetické dílko - to už se dnes jen tak nevidí. Ruší ta velká písmena (Ty, My) a pak slůvko "fungovala" - když patos tak patos. Fungovat - to nezní příliš pateticky.

RonMoron
26. 07. 2004
Dát tip
mrtvolala: Malé vysvětlení dovolil bych si. Velká písmena Té a Em ve slovech Vá a My jsou na svých místech zcela záměrně, neboť mám ve zvyku ta, která se mne jistým způsobem dotýkají - potažmo vzato se blíží jakýmsi reálným figurám mého života, zdůrazňovat velkými písmeny. Ale děkuji za povšimnutí. A fungovat? To je strojové, takové automatické. Jestli dobré - to nevím... Ron

RonMoron
26. 07. 2004
Dát tip
oprava: Tvá

Wick
26. 07. 2004
Dát tip
Někdy bych se chtěla taky utápět ;o)

Fouckault
26. 07. 2004
Dát tip
mám rád tvůj patos v azkezi - pro ten tón se tam hodí i mnou zavrhované centrování :-) t*

Richard
26. 07. 2004
Dát tip
zkusil jsem nahlas, po chvíli trápení Tip. doporučuji!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru