Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dost!

05. 09. 2004
3
0
3898
Autor
anae

tryzna za zabité děti

 

 

                                    už konec

            s vražděním dětí!

                              násilnickou touhou

                     po moci a ovládání!

                 to raději svět bez mužů

                       pro pokojné žití                                

                           žen a dětí

                    s bankou spermatu

 

 

 

 

 


Movsar
04. 01. 2005
Dát tip
rád vás tady s dětmi nechám.. líbí se mi. tip

anae
10. 12. 2004
Dát tip
mňau! :-))

Kočky nežeru.... :) Kočka je dobrá na záda. :)

anae
08. 12. 2004
Dát tip
a ty mě! :-) co je pro někoho nesmysl, je pro druhého ... provokace :-))

:)

pomíjivá
02. 12. 2004
Dát tip
avi

Je mi srandovní představa, že za veškeré vraždění mohou pouze muži, a kdyby jich nebylo, nevraždilo by se. To je nesmysl až na půdu.

anae
02. 12. 2004
Dát tip
Pištíku, ty ne, ty jsi božátko! :-))

Nevím co to je, ale uráží mě to....)))

Print
14. 09. 2004
Dát tip
...*

Noe1
06. 09. 2004
Dát tip
anae: zajímalo mne, jestli se ta diskuze nějak odvíjí a ono nic. Jen jsem si přečet svoji poznámku, kterou jsem napsal pod vlivem (návštěvy Totemu) a uvědomil jsem si, že ten můj "výkřik" nedává bez kontextu smysl. Takže: a) diskuze na Totemu je opravdu dobrou ukázkou toho, že jsme my chlapi agresivní. (ne že by ženy nebyly - viz třeba souzená americká vojačka v Iráku) b) překvapilo mne, proč si zvolila k tak závažnému sdělení takové hravé a pestré barvy Jinak tvá úvaha mi připadá taková ode zdi ke zdi, tudy podle mne cesta opravdu nevede. Vede-li vůbec někudy. Viděla si Sexmisi?

anae
06. 09. 2004
Dát tip
je třeba na dané téma vést stálý dialog .... nakonec pod tímhle nickem se o vyjasňování vztahů občas pokouším .... muži nás ženy neberou nejen v politice většinou dostatečně vážně ... proto i ten tragikomický obsah a barevnost

Noe1
06. 09. 2004
Dát tip
Souhlas, dialog nic nepokazí. A zcela jistě něco posune apoň v některých hlavách někam dál. Akorát se bojím, že globálně tohle opravdu nemá jiné řešení, než nějakou "válku světů" následovanou úplně jiným uspořádáním světa (jestli mi rozumíš). Chmurná vize? Zářivá vize? Nevím.

Zoro: "Nevím nic o tom, že by ženy měly menší sklon k fanatismu než muži, či že by méně toužily po úspěchu a moci." To že něco nevíš není argument :-)))))) A jak teda vysvětlíš, že: a) ve vládách a politice mají převahu muži b) v armádách mají převahu muži c) ve vedení podniků mají převaju muži když to podle tebe nadvláda nesouvisí s pohlavím??? Samozřejmě, že v něčem máš asi pravdu. Tobě je to ale nad slunce jasné a kdo má jiný názor, je vedle jak ta jedle (cítíš tu agresivitu v těchhle svých frází???). Ty snad budeš chlap, že sem to dobře odhadla ????

Zoro: "To, že ženy přímo nevládnou, ještě neznamená, že netouží po moci" ... ale taky to nezmanená, že po ni touží. a s tím fanatismem je to asi spíš naopak, ženy bývají fanatičtější, když je jim dána možnost k činům (nebo snad ne?) Nevím. Hitler měl mraky fanynek, v koncentrácích byly sadistické bachřky, v Moskvě varždí černé vdovy, ale pořád těch chlapů se zbraněma v historii bylo nepoměrně víc. A nejen v historii. I u primátů bojují zejména samci. Jenomže všichni jsme lidi a máme tutéž odpovědnost a možnost ovlivnit běh věcí, nesnáším to oddělování mužů a žen, když jde o základní lidské otázky. Tohle se mi hodně líbí, to bych podepsla. Jen bych dodala že ale existují výrazné rozdíly mezi muži a ženami - prostě nejsme universální bytosti. A popírání toho (zejména to jen u nás - na "chlapské" manažerky i militantní feministky) taky není cesta. Jo, a příště prosím o avi 8-)

Zoro: vůbec netvrdím, že ženy jsou ty slabší elementy. Jen nám prostě nejde o to (těm rozumějším) se s chlapečky prát o jejich babovečky na jejich písečku - a ještě přitom hrát s pravidly, které si vytvořili pro to aby nás znevýhodnili. Ženský svět je opravdu jiný. Zatím do něj jen nakukuju, ale zkus se o tom pobavit s těma moudřejšíma z nás, třeba s Rowenou (avi) Agresivita je dnes dobrá už jenom pro sex a domobranu...:-) Kéž bys měl pravdu. Mimochodem, opět mi nepřišlo avi.

Už přišlo :-)

Nechci vypadat jako úplnej cynik, to co se stalo v Rusku je opravdu hrozný. Ale to co naznačuješ je mnohem hroznější. 3,5 miliard mrtvých.

anae
05. 09. 2004
Dát tip
Vím, že to nejde! Jen rozčilená úvaha z říše fantazie. Mocenská (valnou většinou mužská) politika mnoha států nebo militantních organizací je ale zcestná!

To jo, tomu rozumím. Ale tímhle se snižuješ na jejich úroveň. Taky pouze teoreticky.

sk8ergirl
05. 09. 2004
Dát tip
Promiň, ale mně to přijde celkem troufalý...

anae
05. 09. 2004
Dát tip
K. jen jsem trochu rýpla do vosího hnízda - jinde mě už cupujou (totem), jen se opět přesvědčuji, jak jsou muži útoční. Hned sahají po nadávkách .... jak skvostně primitivní! :-)

To mne nepřekvapuje. Schválně kdy se tady nějakej agresivní sameček objeví :-))))))

Noe1
05. 09. 2004
Dát tip
Na Totemu máš veselejší diskuzi i barvy.

synáček
05. 09. 2004
Dát tip
Nebyl jsem poslední dobou tam, kde se lidé dívají na TV a čtou noviny... takže jsem to až dnes odpoledne všechno doháněl přes internet... ale četl jsem tam i o mužích v uniformách a se slzami v očích... Jsem zděšen tím, co se tam stalo... !!! Jsem zděšen tím, co se poslední léta děje... na mnoha místech této planety... Jenže ve Tvé výzvě není zděšení...a zloba namířená proti viníkům... ale proti všem, kteří jsou stejného pohlaví... Připadá mi, že při této příležitosti... je další dělení lidstva přinejmenším nevhodné… Já bych ten problém viděl naprosto obráceně… jsme přece všichni lidé… stejně jako Ti, kteří onu školu přepadli… i ti, kteří tam ty děti svým chováním vystavili smrtelnému nebezpeční… a mezi nimi byly přece i ženy… jestli se nemýlím… Já bych… být Tebou kladl otázku… která by zněla… Co dělají matky, manželky, sestry, dcery a přítelkyně mužů, kteří se (co svět světem stojí) malují válečnými barvami a berou do ruky zbraně určené k vraždění…? Myslíš, že to je jenom vina všech válečníků…(?)… že se nenajdou v jejich okolí ženy, které zbožňují jejich svaly a jejich drsnou povahu… jejich zbraně a mistrovství s jakým s nimi zacházejí…(?)… že se nenajdou matky, které vtisknou svým synům do ruky zbraň a řeknou jim: „Jdi!“…? Bylas někdy na nějakém zápasu v boxu…? Je to dost surový sport… nemyslíš…?( Chodí tam mnoho žen…!) (…ale mám i jednu technickou… jak bys chtěla zajistit, aby se z té „Tvé“ banky rodila jen samá děvčata…???) Tip Ti ale stejně dám… za odvahu… něco(!) dělat…!!! Protože něco!!! dělat by se skutečně již mělo… T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru