Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Špitání

28. 09. 2004
11
0
6135

Šeptající vagíny

Bytí hledostejné

Bez barev

chutí

vůní

Ploužící se nedokonalou černí

Bez popisek bez návodů

Na jedno použití

Zpívat by chtěly

a křičet

Oblékat barevné šátky

znovu se státi panenskou

 


TAM
28. 11. 2005
Dát tip
Těžko říct jak mi chutná co dnes si užívám. poprvé bylas smutná, i já se trochu bál. Vrátit se k tomu "prvně" už nechtěli jsme víc. Však "poprvé" je lepší, než nemít vůbec nic. T*

Bacil
01. 12. 2004
Dát tip
nejen jak to kdo bere, ale taky jak to u koho doopravdy je... tyhle věci jsou dost komplikované, v každém konkrétním případě jiné, neexistují pro ně laciná řešení, snad proto mám k této tématice takový trochu obezřetný vztah :-)

och dekuji....vaginy umi i kricet...kdyz se hodne vztekaji...ale tyhle svoji nespokojenost zatim jen septaji...pockejte vy chlapi az zacnou kricet:*)))))))))

Bacil
30. 11. 2004
Dát tip
A měly by? Možná, že kdyby byly pohlazeny, zlíbány a polaskány, třeba by křičet nechtěly... nebo jsou už tak zdeptány, zhrzeny a nedůtklivy, že se každého doteku štítí?

jak ktere...ale svet je plny opustenych vzteklych a urazenych a nepochopenych vagin...viz. Vagina monology bozska to hra Eve Ensler...

Bacil
30. 11. 2004
Dát tip
Já jsem to tušil, že to s touhle hrou souvisí. Sice jsem ji neviděl, ale cosi jsem o ní slyšel. Já nevím... já chápu, že leckterá vagína může být vzteklá, uražená a nepochopená. Věřím ale i tomu, že leckterá si za to může i sama. Třeba proto že nechápe, že svět je právě schválně tak složen že... "hroch hrošici, beran beranici..." a tak podobně :-) Prostě že ty prsty na jedné ruce ukazují jiný symbol než na té druhé.

esli budes mit nekdy moznost utikej se podivat...fyborna vec:*))))))...prijde mi ze mluvis o necem jinem nez ja...malinko...nebo spis to smerujes kamsi inam...chmm??

Bacil
30. 11. 2004
Dát tip
Já jsem Vagina monology neviděl, to je můj handicap. Jinak chci za sebe říci, že si vážím všech vagín, že jsem se při jedné návštěvě Prahy schválně šel podívat na výstavu "Tento měsíc menstruuji" a že rozumím snaze učinit slovo "vagína" slovem důstojným a naučit ženy nebát se ho vyslovovat. Na druhé straně se mi někdy (jen někdy) zdá, že se na tuhle problematiku nabaluje cosi jako pomstychtivost vůči mužům, kteří by chtěli vagínu pouze zotročit a zneužít... což může být leckdy bohužel i pravda, ale nelze paušalizovat - mi připadá. Tak nevím... snažím se ladit na stejnou vlnu, ale nevím, jestli se daří :-))

ono je v tom samozrejme oboje...zalezi u toho jak to kdo bere...ostatne to uz musi posoudit asi kazdy sam nakolik je to subjektivni...

Bacil
23. 11. 2004
Dát tip
Když může být zpívající fontána, proč ne šeptající vagína? Zaokrouhlím na deset.

to taky to taky ale uz dafno a tohle neni rozhodne ispirovano jeji bozskou hrou:*))))))))

Cizák
11. 11. 2004
Dát tip
Jéje, tady nekdo videl Eve Ensler, co???

noo moje vaginy...:*))))))ja rada barvicky si mozna nasel este jednu barevnejsi:*)))))))ale kujiiiiii

budu rada:*))))))))))))

ondrech: to je muj jiskrivy usmev plny hvezd...a nebo to prej znamena ze sem zhulena a nebo mam opar...k tomu dodavam ze opar sem nikdy nemela:*))))) Noe: dikyyy...bylo to achjoo

ondrech
05. 10. 2004
Dát tip
Se moc nemáš, hrochu. Já měl opar jednou, ale hned slezl, takže jsem si ho ani neužil.

Noe1
04. 10. 2004
Dát tip
ach jo *t

rodice toho pro me asi moc neudelaj ale treba je ukecam:*)))))))

ondrech
03. 10. 2004
Dát tip
Baj de vej - co to znamená ta hvězdička mezi očima a závorkama v tvým smailíku?

Miroslawek
01. 10. 2004
Dát tip
vagína... to je něco jako vagón?

Andulka: :*))))))dekuji madam jen moralizuj hroch to obcas potrebuje videt napsany:*))))tulenuv proslov o panenstvi mi pripomina to jak se chlapi pletou do potratu a jak se jeden kamarad tvaril ze on chape jak se zenska po potratu citi ale ja netusim nif:*))))silnici ja si vykutalim uz se na tom pracuje:*))))) tulen: vviz Andulka at se nevztekas ze te pomlouvam bez tebe:*))))))) Movsar: necudna? ja?...noo...mozna:*)))kazdopadne velmi vycerpavajici kritika jak dlouho jsi to vymyslel?:*))))) Miroslawek: taky se tam da dat veci:*)))))))joo takovej vagon ale z neceho teplouckyho a mekouckyho:*))))))

ondrech
01. 10. 2004
Dát tip
musela bys mít rodiče, kteří by uvařili kotlík kaše.:-D

Movsar
30. 09. 2004
Dát tip
je to oslava tvé necudné pukliny, jejíž gloriola ozařuje naše emocemi zrůzněné tváře. tip

tuleň
30. 09. 2004
Dát tip
andulka: nejsem holka a nikdy jsem panna nebyl, ale podle mě jsou věci, které vrátit nelze, mám (asi) podobné zkušenosti z organizování akcí, můžu stokrát chtít, abych byl čistý a nevěděl o co jde, ale bohužel to jednou už vím a jediné co můžu dělat je to, že se s tím smířím a užívám si to tak, jak to je... možná je to blbej příměr, ale tak nějak mi to připadá podobné

Andulka
30. 09. 2004
Dát tip
tulene.....no ....jeste tak aby nam muzskej zacal povidat do panenstvi...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) P.S. To jsme si malicko nerozumneli....:-) ja o voze, ty o koze...:- P.S. Pri uzivani nezapominej na ochranu..:-)

tuleň
30. 09. 2004
Dát tip
na tohle uzivani zadnou ochranu nepotrebuju :^)

Movsar
30. 09. 2004
Dát tip
ježíš vás miluje. halelujá.

Delahaye
29. 09. 2004
Dát tip
až mi zaskočila sušenka ... :-)) tak takováhle podobenství nejsou můj šálek kávy (no jo, kafe, bodlo by ... :-) ) avi

tuleň
29. 09. 2004
Dát tip
vskutku originální, i když si nemůžu pomoct, že ti jisté věci začínají lézt na mozek... ale komu ne? :^))) t*

Craerassy
29. 09. 2004
Dát tip
jej...já nic proti vagínám nemám, opravdu nejsem vagrasista, ale tedy...zpívající vagíny...noo...extravagantní....:-)

Ondrech: jeeeee to zní hezkyy...a nemuzu taky najit nakyho prince..klidne i dobre schovanyho?:*)) Andulka: o to prave jde ze kazda vagina ma chut vuni a barvu...a tahle ne je ztracena...panenstvi symbolizuje jakousi pomyslnou cistotu...jak jinak..nevinnost neco co je pryc a nejde vratit a clovek by chvilku chtel...hroch by chtel...aby se zase mohl na svet divat ocima panny ktera jeste nevi a nezna a ma cosi navic:*)) darksky: :*))))))))dik delahaye: ja mam pro vaginy slabost tak proto toto:*))))))neuduseno susenkou doufam..kafe..chmm taky mam chut:*)))) tulen: a sakra dlouho uz mi to leze na mozek a na vaginu:*)))))))) Crr: kdyby vsecky zpivaly vis jak by to bylo nadherny?:*))))))))

Craerassy
29. 09. 2004
Dát tip
hrošík...ježíši, snad ne "až náás půůůjdou milióóónyyyyy":-))))

Andulka
29. 09. 2004
Dát tip
:-)))))))))))))))) Vim co chci...a jdu si za tim...a pritom vypadam jako panna.....a jsem panna...protoze tak verim, tak dycham, tak vonim.....a jsem panna....protoze chci a protoze si svou cistotu hlidam.....Protoze moje cista duse....je jediny co mam....:-) P.S. Doufam, ze se ti z toho podari pochopit co jsem chtela rici....a mozna si pak uz prestanes prati byti pannou...a budes ji...:-) P.S> treba zkus zmenit muzskyho.....Ja jsem zjistila....ze podle toho vedle kteryho muze stojim....tak se citim. Nekdy jako jeho starsi sestra, nekdy jako jeho matka....nekdy jako holcicka zlata, nekdy desne sexy, jindy zase hrava a provokativni...:-))))) Pokazdy jina...:-)....

ono by to chtelo spis aspon nakyho chlapa:*))) pochopila neboj...moc dobre a ja fim ale clovek nekdy zapomene a je smutny a musi se ujistit vypsat pustit to kamsi dale aby zase nasel tu svou cesticku nejsem este tak sikovny hroch abych se ji umela dret stale...:*))

Andulka
29. 09. 2004
Dát tip
prosimte....hroch potrebuje silnici a ne cesticku...:-)))....a jenom svatej se dokaze 100% drzet ty svy cesty...:-) my delame chyby...a to je ok...protoze se z nich snazime poucit..:-) Boze, ja zase plkam.....:-) Posilam pozdrav po slunecnim paprsku...hodne stesti...a pamatuj...Laska prichazi, kdyz ji nejmin cekame...:-)

Andulka
28. 09. 2004
Dát tip
....ja si ani neumim predstavit vaginu bez vune, chute barev...:-) a kdo by se chtel stat znova pannou???? Hrosku hrosku....dneska se s tebou myslenkove nejak ztotoznit nemuzu...:-))) tak alespn te zdravim...:-)

darksky
28. 09. 2004
Dát tip
kua pic a tip

Zbora
28. 09. 2004
Dát tip
Jó, tohle je slušný.

Seregil
27. 09. 2004
Dát tip
Heršvec....*t

och dekuji:*))))

ondrech
27. 09. 2004
Dát tip
to mi připomíná z 1000 a jedné noci - ulehli do postele. Povídá se, že král udělal z panny Šehrezády ženu...:-D

jenze tady to ma byt naopak....ale pohadky joo ty ja rada:*))))))

ondrech
27. 09. 2004
Dát tip
joooo já taky. Hlavně Kotlík kaše, jestli znáš, ale asi ne.

mam strach ze neznam:*(((odkadpak nebo kohopak? ja ted cetla Zamrzlou studanku a na dnesek vecer si musim neco najit:*))))))))

ondrech
27. 09. 2004
Dát tip
No kotlík kaše je německá pohádka. Prostě jde o to, že chudá rodina(otec, matka, dcera(krásná, samozřejmě)) a tak už nic doma nemají, tak matka vezme poslední, co doma maj a udělá z toho kaši. Otec chce ochutnat, ale matka nechce, aby ochutnal a tak si dá hrnec na hlavu a utíká. Za nimi dcera, která však ztratí střevíc. A rodiče jí zdrhnou, one mezitím najde prince a budou mít svatbu(ne tak kvapně). A na svatební hostinu přiběhne otec s matkou a všichni začnou jíst tu kaši. Moc dobrá pohádka.:-D

ondrech
26. 09. 2004
Dát tip
dalěí styl - perverze. ***TIP, to mě zaujalo.

Jinovata: tak trosku:*)) Kelis: no sice to beznadejne je ale nadeje nekde bude..i dyz schovana:*))))) ondrech: todle mi neprijde az tak perverzni:*))))snad jen zenske:*)))

arthamir
26. 09. 2004
Dát tip
to je ale zvláštní a "ženská" básnička... líbí se mi, je v ní stesk a touha po kráse co odešla... -tip

Barny
26. 09. 2004
Dát tip
no ja nefim sestřulko, ani jedna z těch 4 basniček mi jaksi nesedla, teda spiš sem je moc nepochopill:-))) snad jindy:))

art: dik...jo tohle vsecko a jeste vic vecicek:*)))teda snad Barny: to nefadi brasko:*)))))))

Jinovata
25. 09. 2004
Dát tip
uf...*

Kelis
25. 09. 2004
Dát tip
Zoufalý výkřik beznaděje...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru