Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DEMONIELA

09. 10. 2000
0
0
2162
Autor
Vcela

Uzřel jsem Tě v ten osudný den kdy vše mimo Tebe zmizelo navždy snad opředen pavučinou kouzel v nichž jsem uvízl jednou provždy Padáme spolu do hlubin prokletí nekonečným tunelem všech rozkoší a slasti navždy ztraceni a spoutáni vášní těla skončila v extázi-té nejsladší pasti Naše dychtivé rty hledají se navzájem ruce bloudí a vlhce se leskne kůže uvnitř mocně hoříme spalující touhou tak silně, jak jen oheň hořet může Jsi mé spasení, snad andělů sestra anebo ďábel, co upíšu mu svojí duši stejně však ale ovládneš mé vědomí zamilovaní jsou vždy slepí a hluší Ne nadarmo se Ti rád odevzdávám jedině úplné splynutí je má cesta Tvé vyznání zní jako rajská hudba povznáší mě, ale zároveň i trestá Spojíme teď krví navždy své osudy naše životy propletou se v jeden projdeme spolu ruku v ruce žárem žití cestou démonů vstříc smrti jedem
evelína
21. 10. 2000
Dát tip
já z toho mám pocit,jako Merle.Tuším co chceš říct,ale děláš si to zbytečně složitý.

Merle
11. 10. 2000
Dát tip
tak jak Javert, tak i já verdiktuji ale navíc vidím potenciál... jen to chce hodně psát a hodně číst

Javert
10. 10. 2000
Dát tip
Téma i zpracování banální. Rým po dvaceti až pětadvaceti slabikách, to je možná trochu málo, zvlášť v perle navždy - provždy. Rytmika velmi kolísavá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru