Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nádherný podzim

21. 10. 2000
1
0
2526
Autor
Suppe

Tak lidi, tady je druhá verze mé písničky o podzimu. Jsem poučen z předchozích chyb a tak doufám, že i ti intelektuálové, co namísto kritiky psali nějaký ptákoviny, si budou své prázdné mozky brát na výstavu na nějaké chaty. Ok?

Z javorů žluté listí spadané Zbarvují pole deštěm zbahněné Sladké švestky modravé Leží u cesty křížky lemované Opuštěná mláďata zvířat Čekají na trpký zimy obřad Refrén: Nejkrásnější ze všech poprvé Jako mech na zídce kamenné Všechno to slunce, veškerá síla Hvězdy a noční obloha Z léta horkého se nám zrodil Ten letošní nádherný podzim Louskáček v proutěném košíčku Se zakousne do čerstvých oříšků Červené plody v hroznech Ve víno změní se ve sklepech Na obzoru směrem na jih Za teplem odlétají ptáci Refrén: Nejkrásnější ze všech období Které má v sobě tolik nadějí Všechno to slunce, veškerá síla Hvězdy a noční obloha Z léta horkého se nám zrodil Ten letošní nádherný podzim Vítr prudký táhne krajinou Lidi se k ohňům zahřát půjdou Dívčí ruce jsou zkřehlé a studené Hladí hladce brouky pomatené Refrén: Nejvzácnější ze všech klenotů V němž se nic neděje potichu Všechno to slunce, veškerá síla Hvězdy a noční obloha Z léta horkého se nám zrodil Ten letošní nádherný podzim
Anonym
22. 03. 2001
Dát tip
lýbý se tvá nekopromisnost a už za ten prolog dávám *

Yeziiinka
27. 10. 2000
Dát tip
Prolog trošku zbytečně ostrý, písnička by mi o sobě řekla něco pořádnějšího, kdybych ji slyšela zpívanou a hranou...

Saxanka
22. 10. 2000
Dát tip
Dyž já nejsu na ty veršované,či jak se tomu nadává:-) Tichounce mizím,aby tu po mne nezůstal zvířený prach!

JiKo
21. 10. 2000
Dát tip
jací intoši? třeba já?:-)))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru