Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Závislost

24. 10. 2000
1
0
2823
Autor
MaxipesFik28

Chci se vyléčit - naoko z velké závislosti Zažrané hluboko Až do morku kosti Prožíráš se mými kostmi chci být zase zdráv Už aby přišel host mi Posel mých dobrých zpráv " NÉ , NÉ " " ANO , ANO " Chci svou dávku hned ! Chci se zase vznášet Potom a nebo právě teď modré z nebe Ti snášet
ALOHA
07. 12. 2000
Dát tip
Je to fajn úsmevné, iba som nepochopila ktože to má prísť, aký posol dobrých správ ?

Miracleion
06. 11. 2000
Dát tip
Fíku máš pravdu, má kritika nebyla nic moc (spíš teda to nic). Každopádně jsem tím chtěl jen říci, že souhlasím s foxem. Teď k té básni: máš pravdu že mne moc nezaujala, ale asi je to spíš chyba mého chápání - tj. ani ty ani nejsme vinni tím, že tahle báseň není můj cup of tea... Ale musím říci, že se mi některé věci od tebe docela líbily.

fox , Miracleion : Proč jen vy sami , kterým se to tolik nelíbí , z toho tady děláte chat ? Proč tam , kde by jste měli kritizovat dílo píšete takové věci ? Proč ?

proto
03. 11. 2000
Dát tip
Fíkusi, uznávám že jsem ti nenapsal moc užitečnou kritiku. Byla to tehdy jenom spontánní radost z přečteného. Tvoje poezie je lehká, tak si brouzdám a se vznáším. Proto vlastně poezii čtu. Nemusím mít žádné složité konstrukce a za každou cenu cizí slova, o které se tady tolik lidí snaží. Tolik jsem ti v tomhle chatu chtěl dneska říct. Měj sek

Miracleion
30. 10. 2000
Dát tip
dtto fox!!!!

proto
26. 10. 2000
Dát tip
Fíku, pokud ti nestačí moje heslo, pak už vážně nevím. Nejsem tvůj táta ani máma ani Libor. A vůbec, zajímá mě nejvíc Ája, když se převlíká :-) Jo a ještě to heslo: Pokud jsem něco naplnil, vypiju si do dna. Na Písmáka se ale takhle místo mě nezaloguješ.

proto
26. 10. 2000
Dát tip
všem: až teď jsem si všiml možnost poslat kritiku sokromě

fox
26. 10. 2000
Dát tip
proč?proč jen z toho tady děláte chat?

proc : Mažeš mi med kolem hudy ? Chceš , abych se Ti chytil na špek a potom se mi zakousneš do prdele ? Já myslím , že už Tě tam zakouslýho mám . Tak s barvou ven . Jsi můj tátalibor ? A nebo můj domácí lékař "chirurg " a nebo má převlečená kamarádka "Ája " ? No , nejspíš budeš jen "jeden " človíček , kterej si moc rád hraje . Ale to já taky . Takže Tě zdravím a pojď do mě dál .

Víla
25. 10. 2000
Dát tip
:)

Ája
24. 10. 2000
Dát tip
TOLI HODIN a te nechrápeš to je nejaky podezřeli Ája čeká doma a te se tade flákáš s otevřenó hobó ......................................................................................................................................................

Nemám hodinky , jak mám poznat , že už je večer ?

Mámalibor
24. 10. 2000
Dát tip
napiš já Ti nějaky vylovim...po netu by netikaly /////////////////////////////////////////////////

Už zase !!! Vždyť si ode mě chtěl-a mít klid . Ale hodinky se šiknou . I když budou plný vody .

proto
24. 10. 2000
Dát tip
Fíku, tak jsem si tě přečetl od začátku až do konce. Hned bych tě pozval na pivo.

proto : Zas nějakej vtipkař , viď ? Ale jsem rád , že jsem Tě zaujal . A je to jedno , jestli svými díly a nebo tím , že se do mě takhle pouštíš . Jsem vážně rád . :o))) Kdo jsi , jakej jinej nick je v Tobě schovanej ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru