Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hádání z ruky

Výběr: Jinovata, Print, chroustjazz
07. 12. 2004
9
0
5102
Autor
Makča

\"Dumat já vůbec nepřestávám, ale to nevede k ničemu dobrýmu. Dumám a dumám a uplně cejtim v kostech, jak se ze mě pomalounku polehounku stává nudnej a blbej kokot\" (E.Hakl:O rodičích a dětech)

Ze šťávy pomerančů

pravda tabáku

zbyde vždycky nakonec

 

když sevřu ji do pěsti

jsem zas na začátku

 

postupného rozvírání prstů

 

po syntéze tabáku a pomeranče snad?

/přemítám konstruované Chmat!/


Markel
09. 12. 2004
Dát tip
Líbila - T

Flammea
07. 12. 2004
Dát tip
Dobrýýý! A ten prolog taktéž:)*

guy
07. 12. 2004
Dát tip
báseň mi kritiky tentokrát usnadnily absorbovat velmi pohodlně ... z časového hlediska to dnes beru jako pozitivum ... ale přesto se ještě svěřím s tím, že prolog mi evokoval soukromý výpisek, jenž byl učiněn v útlém mládí, kdy jsem se byl do té míry naivní, až jsem si myslel, že četbou klasické literatury vyspěji v jedince, který bude kvalitativně zdatnějším - a tudíž prospěšnějším - členem společnosti - a protože mi docela utkvěl a považuji jej za ověřený praxí, předkládám jej pro srovnání s oním prologovým citátem: Člověku neprospívá, má-li příliš složitou mysl, není-li zároveň skutečným filosofem. (jméno autora a díla lze pojmout jako odpověď na kvízovou otázku) ... :-)*

Nostradamus
07. 12. 2004
Dát tip
vý_živná syntéza ! * (... zdravotní ministři všech zemí varují ... pravda tabáku zabíjí ... ;-)

Waawe
07. 12. 2004
Dát tip
jako konzervy tuňáků :-)) m.

Movsar
07. 12. 2004
Dát tip
emile, proč si tady neustále děláš reklamu? jsou v plánu snad nějaké vánoční slevy tvých nepříliš povedených knih? (teda - rok tu psát jako holka a teď to vybalit! ale trpělivost se vyplácí..)

Jinovata
07. 12. 2004
Dát tip
kurnik... to je teda zavařenina...:o) Myslím že mě z toho rozbolela představivost.... Nevím jak moc oceňuji protože nevím ale užil jsem si s tebou... Ten konec mi prošel hlavou jakože C-hmat na kytaře taky? nebo já už fakt nevím ale líbí se mi to... spor města a exotiky, ruky a kytary, kouře a šťávy... nevím.. prostě V

Makča
07. 12. 2004
Dát tip
Jinovata:anebo je to taky prostý - když máš prsty žlutý od tabáku a valíš lidem do hlavy, žes loupal včera pomeranče, aby neviděli, jak seš v prdeli, když hulíš dvě krabky denně... vitamín C - z pomerančů je zdravý taky...

Makča
07. 12. 2004
Dát tip
Movsar: tobě ta drsně neholená tvář tak sluší:-)

Noe1
07. 12. 2004
Dát tip
cítím jak se lepí ... nejen na ruce *t + avi

Print
07. 12. 2004
Dát tip
Skvělé*!

Makčo, je mi líto, ale Movsar ti udělal z textu Emnici... :)) Musím klubat... Ad textík: S návodem jsem si jej užil mnohem víc. :)

Makča
07. 12. 2004
Dát tip
a co to je ta emnice? to jako že to stojí za hovno?:-)ten citovej ekzémek je tak hnusný spojení, že mi z toho až dělá fyzicky špatně...Pišto, musim to tam mít?

Makčo!!! Nenene! S Citovkama to nemá nic společnýho. Emnice je dílo, které má první kritiku žlutou. Když se takový dílko pokusíš upravit, tak se ti ta první kritika vcucne do těla díla, text básně zmizí, a máš prd.... Fakt. Mně taky kousla.

Makča
07. 12. 2004
Dát tip
no jo, radost z toho velkou nemám, ale co mám s váma dělat..emnice..to je teda nápad:-)ale tak klub jako klub, že jo...

Kdyby tě to nějak dráždilo, tak si to vyndej. (ježiši!!!! to jsou věty...) Ale to s tou úpravou - na to vážně bacha. Neupravovat Emnice!

egil
07. 12. 2004
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru