Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ó ty tupá reklamo

07. 01. 2005
1
1
2575
Autor
Yossarian

Neštvou vás reklamy? A teď nemyslím jakékoliv, teď myslím ty v rádiích?
Posloucháte-li celý den, odpoledne nebo třeba jen pár hodin stále tu samou rozhlasovou stanici, musíte zákonitě po jisté době (a ta se může
lišit v závislosti na rezistenci jednotlivce) totálně zblbnout a ještě se nejdřív před tím pořádně naštvat.

Ovšem, i  v televizi se reklama opakuje, a také dost často, ale čeho je moc, toho je ....  no hodně.

Nejinzerovanější výrobky/společnosti se k našim uším dostávají také třeba každou čtvrthodinu!
Kdyby to aspoň bylo něco normálního.
Ale...
Jedna větší zhovadilost (dámy mi snad prominou) než druhá!

 

Jen tak namátkou-

 

"Rvete si vlasy? Přijďte si raději urvat slevu do Carrefouru!" (a já jen dodávám- že si tam budete rvát i ty vlasy, o tom vůbec nepochybujte).

 

U Lídla zřejmě vsadili na nábor nahluchlých důchodců, protože už úvodní věta spotu "Lídl je levný"  nese s sebou mnoho přebytečných decibelů a následné vyjmenovávání jednotlivých extravýhodných výrobků nedá se nazvati jinak než řevem statného paviána ještě navíc zdárně používajícího amplión.

 

Poslední věta reklamního spotu společnosti Asko nábytek pak musí působit jako nehorázná lež, protože se nás jakýsi chlápek důvěryhodným hlasem snaží přesvědčit, že "Levněji to nejde!".
A co takhle zadarmo, frajeři, to by nešlo?!

 

No a když vám začne Jarda Jágr tvrdit, že v AAA auto dělají všechno pro spokojené zákazníky, ztratí nervy i ti nejotrlejší lháři (můj kamarád si tam chtěl kdysi koupit auto, a když si to nakonec rozmyslel, nechtěli mu vrátit občanku a ještě ho honili po celé Praze).

 

Až se ucho utrhne, znáte to..


1 názor

Kytiii
11. 01. 2005
Dát tip
myslím, žes z tématu mohl vytěžit víc..

Máš samozřejmě pravdu. Proto radši rádio poslouchám pokud možno co nejméně, nejlépe vůbec.

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Na mojí frekvenci zas každou čtvrthodinu upozorňujou, že v Roxy hraje Dj Tráva...a nikoho nezajímá, že já rači Loutku...čoveče, existuje alternativa. Už jsi přemýšlel, že bys to vypnul (případně ani není k zahození něco málo reprodukované hudby z CD (pro příznivce vinilů: z asfaltu). Ty jsou vesměs bez re-klam.

...reklamy su fajn...mozes si aspon odbehnut...

Nicollette
07. 01. 2005
Dát tip
:-)))) hezká poznámka u toho Lídla :-))) jako mě dostala ta reklama na Oskar nebo co "a teď (někomu) umocníme zážitek - přestřihneme lano" - jak je slyšet ještě to žuchnutí těla.... to teda jako... vocaď pocaď..... toto neni správný fejeton :) ale i tak děkuji, že jsem se mohla rozčílit :)

Zbyhoň
07. 01. 2005
Dát tip
A mně se zas líbí poznámka u Aska...dvacet tipů si to asi nezaslouží, ale nulu taky ne, takže ode mě ho tam máš :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru