Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jablecny sad

18. 11. 2000
1
0
2691

No sami posudte,co vzniklo z opojne nalady nedelniho vecera...

Po plani siroke,sam a sam bezi pak uz jen tichounce na snehu lezi. Mlha beloucka,oci prikryva a zivot pomalu,jak svice zhasina. Vzdech lehoucce ze rtu stoupa dusicka prokrehla z tela se souka clovek malinky,v bouri ledu stena a narika,v ovocnem sadu. V ovocnem sadu,jablicka sladoucka panenka jeho,panenka peknoucka ceka az vrati se,ceka az vrati se... Bitva prohrana,bitva s ledem Tak panove !! Panove jedem !!! Jedem vstric smrti,s odvahou velikou tisice tisicu,s moudrosti sectelou. Led nas rozdrti,kosti semele ale my vesele,vesele jedeme. S pisnemi na rtech,v boj se vrhneme s pakazi mrazivou,divoce stretneme. Mece a sekery,chlad a mraz pred nami hrozivy,ledu sraz rytiri zmiraji,panenky plakaji pochodne syci,na snehu vzlykaji. Ceka az vrati se,ceka az vrati se... Vsak nikdy se nedocka...panenka uplakana
Menahen
07. 06. 2001
Dát tip
Líbí a dám ti tip! Co ty na to?:))

Eowyn
01. 03. 2001
Dát tip
Místy mi to opravdu připadalo téměř jako nějaká píseň.

Ansuz
23. 02. 2001
Dát tip
Chladné, ale výborné bych řek. Dobře jako vždy, bratře.

Erogonth
18. 11. 2000
Dát tip
Že by něco veršovaného ! I tak je to výborné dílko a zasloužilo by si alespoň zhudebnit... Místy i napínavé...mrazivé.....a mrazivě smrtelně chladné......au ! :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru