Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Koleda

18. 03. 2005
12
0
4085
Autor
gab_1

Inspirace pro koledníky!!!!

Hezký Velikonoce

Koleda

 

 

Hody hody  doprovody,

já mám vejce od přírody.

 

Dejte vejce malovaný!

 

Nedáte-li malovaný,

dejte aspoň křapky.

Nedáte-li vůbec žádný,

poserte si tlapky!!

 

 

GAB


zelva
04. 11. 2005
Dát tip
...tip

Jazena
14. 04. 2005
Dát tip
Dobrý nápad.

_Rebelka11
23. 03. 2005
Dát tip
... jo, jo, dvojsmysly můžu :-))) jen abyste se nedivili, co ze mě příště vypadne... jé, müsli chci :-D, zrovna teď tady nic k jídlu nemám :-))) Pšt, to jsi neměl psát, to je tajný, nikdo nemusí mé znalosti technické znát :-D... (já myslela, že o vejcích to letos teda nebude)... a nešla by ta štamprlička do počítače líp?... třeba nalít a ono by se to prosáklo až k vám :-))) a gab by dostal jen limču, protože nepije :o)) a je to! a pokud se vám nelíbí ani tohle, tak já udělám nějaký pukavce a na ty se moc těšit nebudete :-D (teda pokud se mi podaří dostat je tam - myslim do mejlu). ale nejdřví chci to müsli :-))) gabe, a divíš se??? :-))) nebezpečná a velmi hustá :-))) To jsem doufala, že pochopíš... Už nejsem nesmysly, ale müsli a pitivo :-)))

_Rebelka11
23. 03. 2005
Dát tip
... kruci, zase. Ne, že nejsem nesmysly, ale nejenom... koukám, že tady budeš mít přerebelkováno :-)))

gab_1
22. 03. 2005
Dát tip
Reb: nebreč, nepřídem!! :-)) Přijdou zřejmě různí exoti, ale na nás nemaji!:-))))) My jsme se Saccem džentlmeni, ženský nebijem a vejce si koupíme!! :-))) Od nás se dočkáš jenom přemíry kravin a hovadin!! My jsme totiž PRDLOUŠI !! Vážně!!Nebreč!! Pokud Ti zbydou vejce, pošli je mejlem!! :-))))))

sacco
22. 03. 2005
Dát tip
gabe souhlas. viděl jsem teď nějaká levná vajíčka v makru - tak si tam zajedem ne? bylo to baleno po dvou platech, to by nám mohlo stačit ne?.... ale přeci jen - Reb, nechceš nám je aspoň nabarvit, ono to pak bude příjemnější koukat na různé barvičky, když ty vejce budeme "žrát". a ačkoliv jsem ve výpočetní technice docele zdatný - tak přenos vajec mailem - a to jak živých, tak vařených a nabarvených je pro mne stále tak trochu oříškem. ...... na ty elektronické vejce si tedy holt budeme muset ještě nějaký pátek počkat a letos je prostě od reb dostanou jiní exoti...... no jo, závídíme jim, že? .... tak uvažuju, jestli vůbec nějaké vejce někde dostanu. mně tyhle svátky již několik let nic neříkají ..... a tak si určitě pro nějaké to vejce nikam nepůjdu. jo, kde jsou ty doby, kdy jsem jako mylý špunt chodil po všech tetách, netetách a přinášel domů tašky s výslužkama, to pak bylo na dlouhou dobu se sladkostmi vystaráno..... no nebudu vzpomínat. .... takže otázka nakonec - REB, kdy budou ty mailové vejce???.... :-) my se s gabem budem těšit.

_Rebelka11
22. 03. 2005
Dát tip
Teda pánové :-))), gabe, když to říkáš ty, tak já teda nebudu brečet (a to nemůžu ani smíchy, když mi vás nějaký koledník připomene? :-D)... Taky bych řekla, že na vás nemají, a že chodí pořádní exoti (někdy) :-)))) Pokud se mi podaří strčit vajíčka do mejlu, tak to zkusim, abyste aspoň něco ode mě k těm Velikonocům dostali :-))) sacco, jo, barvení, to mi vždycky šlo, a krásně :-D, takže není problém, no jo, takže né já, ale vy mi je pošlete a já vám je pak pošlu zpátky barevný (a když už jsme u toho, tak návod, jak se ti to povede poslat můžeš připojit :-D)... ... nic proti ale já nějak nemusím žádný svátky (i když volno v práci to se hodí vždycky) :-))) ale když jsem byla malá, tak jsme od sousedů taky dostávaly sladkosti :-))) Těšte se, těšte :-))) vaše vejce, moje barvy :-)) (ježiši, to zní děsně :-D).

macek14
22. 03. 2005
Dát tip
Teda Vážení, už jsem tady čet hodně ,ale posílat vajíčka mailem, to ještě ne. Ale je celkem zábavná představa, jak sacco a Gab strkají "svoje" vajíčka do kompu a pak je někam posílají. Ještě si je můžete naskenovat (to bude míň bolet). Ale koleda je super, asi se jí naučim nazpaměť a budu jí používat. T*

sacco
22. 03. 2005
Dát tip
.... juj to bolí.......... reb, jak tak čtu macka, asi si ty malované vajíčka pro letošek odpustíme, ne? co ty na to gabe? myslím, že budeš souhlasit....

_Rebelka11
22. 03. 2005
Dát tip
macku, to víš, tady se toho do toho počítače nastrká :-)))) ale souhlasím s tebou, že by bylo k popukání, jak by to vypadalo, kdyby je ládovali do kopmu :-D Aby tě pak s takovouhle koledou někam pustili :-)))) (gabe, já jsem musela rýpnout :-D). sacco, gabe, je to na vás, pánové :-))) ...ale asi byste měli :-)))

_Rebelka11
22. 03. 2005
Dát tip
... jsem tak vysmátá, že neumím ani psát, samozřejmě že místo kopmu (na třetím řádku na začátku) má být kompu, už vidíte, co sem strkám za nesmysly :-))

sacco
22. 03. 2005
Dát tip
....ach ty dvojsmysly. reb neboj - od tebe tady sneseme i větší nesmysly, dvojsmysly a kdoví jaké ještě jiné mysly, nebo müsli, nebo .... prostě co chceš. ale, co kdybychom s gabem trvali na tom, že my ti řeknem koledu a "svá" vejce budeš posílat ty? (při tvé technické zdatnosti ve výpočetní technice.... nevím, nevím.... možná právě, když na to nepůjdeš hlavním myslícím orgánem, tedy hlavou jako my, tak se ti to povede... namejlovat.....) to víš, štamprli nechcem, vajíčka na nás!!!!!!!

gab_1
22. 03. 2005
Dát tip
Čtyři prdlouši na jednom místě v jednom okamžiku!!:-))) To je nebezpečná koncentrace!!:-))) Ale co jinýho můžu u sebe čekat!:-))) Reb už to začala (samozřejmě schválně - já to pochopil!) Zatím sem budeme STRKAT NESMYSLY!!:-)))))

_Rebelka11
21. 03. 2005
Dát tip
...až nám někdo za dveřma spustí takovouhle koledu, tak vim, že nemám otvírat :-D, ale zasmála jsem se :-))), t*

gab_1
21. 03. 2005
Dát tip
Reb: vzhledem k tomu, že jediný, kdo se chce tuto koledu naučit, je Sacco, tak chápu, proč raději neotevřeš!! :-)))))

_Rebelka11
21. 03. 2005
Dát tip
:-D :-D :-D tak teď jsi mě dostal, no vidíš to, budu si muset dávat větší pozor :-))) ty seš komik (v dobrém, o.k.?) :-)

sacco
21. 03. 2005
Dát tip
gabe, já vidět sám sebe za dveřma - tak si taky neotevřu :-) ale neboj - kdyby jsi tam stál ty a řval "poserte si tlapky" tak by ses dovnitř asi nedostal taky. reb, máš to ale štěstí, že takoví blázni jako já a gab...... za tebou v pondělí asi skutečně nepřijdou. ale na druhou stranu - ani nevíš o co přicházíš, že gabe?? vždyť jsme oba mladí, báječní a skvělí :-))))))

_Rebelka11
21. 03. 2005
Dát tip
sacco, beru na vědomí :-)))) že by štěstí v neštěstí? (jen jestli nepřijdou daleko větší blázni ...) :-D... já moc tyhle svátky nemusím, no ale myslim, že kdyby tohle fakt někdo spustil, tak se umlátím za dveřma smíchy (ale neotevřu, ne ne :-D)

Hessulim
20. 03. 2005
Dát tip
Pa,pa -TIP

inlajn
19. 03. 2005
Dát tip
o))))))a super....už vidim Lyskorze, jak bledne závistí! Tip.....

Kachora
19. 03. 2005
Dát tip
super, TIP

:o) t.

Mila_cik
18. 03. 2005
Dát tip
:-))) hehe dobrý.....to zas bude bolet..uáá

sacco
18. 03. 2005
Dát tip
.... heč já mám taky dvě ..... konečně pořádná koleda, tohle bych si mohl možná i zapamatovat. :-) *t

Noe1
18. 03. 2005
Dát tip
:-))))))))*t

johanne
18. 03. 2005
Dát tip
fajn:o))

DRAHT
18. 03. 2005
Dát tip
Díky za úsměv, který se dostavill při čtení tvojí koledy. Koleda, koleda, Draht chci Ti za to TIPa dát

lumir
18. 03. 2005
Dát tip
celkom to ujde;)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru