Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mytologie Myrrdu : Zakazane eposy - cast prvni

27. 11. 2000
0
0
2051

O prichodu Imar...

Bitevni pole bohu halila husta mlha, skryvajic miliony mrtvych a umirajicich.Chaldensky vrch, pri jehoz upati zurila nejprudsi rez, byl nyni oblezen pruhem krve a smrti.Zde stala rada nejlepsich a nejstatecnejsich valecniku Dawi, Ostrynu, Ragi a Meklaru.Posledni kruh Vashijskych sil, posledni jiskricka nadeje.Spojene armady Erynu a Kalari temer ziskali den pro sebe, temer.Nebyt vcasneho priletu dracich pani z hlubiny S`Sarra, ztratili by Prvni deti, Vashiove, tuto bitvu a mozna i celou valku.Mocnosti vedeli, ze cekanim ztrati vice a vice ze sve energie.Kazdym okamzikem se znovu rozpouta boj a konecne se rozhodne, kdo je vitez.Nahle vsichni bohove pocitili cosi, cosi strasliveho, desiveho...cosi, jenz pucelo,rostlo a rozkvetalo.Zdeseni v bozich tvarich, kdyz uzreli jak se tela jejich bratru a sester pocali zvedat a spojovat, nelze popsat pouhymi slovy.Eryn jmenem Kuul-Kurat se smisil s Vashii Mina-Anhalem a Enei-Montarem.Z jedineho tela vyrazil plamen, jasny a presto temny.Z tohoto zridla vystoupil prvni z Nezrozenych, Plamen chaosu, Pan zhouby a Pecet apokalypsy, Rothas, kral Imar, nepravych model, postavsich ze smrti, nenavisti a oceanu krve.Nedlouho po nem se zjevili i ostatni.Mythas, zmar a jeho bratr Solthanas, beznadej.Prisel i Isanan, tkadlec lzi a jeho dcera Uruna, klam a s nimi posledni dva z Imar, Noram, krivda a Laaen, zavist... Sedmero jezdcu zkazy, sedmero cepeli nicoty, sedmero zraku pretemnych, sedmero mysli zvracenych. - Al`Lagan Nema " Zakazane eposy "
Erogonth
02. 12. 2000
Dát tip
Je to k zamyšlení, dobrej sloh a vůbec - pořád tvůj styl, kterej nikdy neměň !!! Jinak - máš fantasii na zajímavé psaní ! A tohle je zajímavé téma . Máš za 1 !

Ageran
27. 11. 2000
Dát tip
Kdybych to neznal, asi bych byl dost out... Je trochu nejasný vo co de...!

o to de,nikdo nerika,ze bys mel byt IN,ale pokud se mi podari dodelat,co zamyslim,uz brzy budou IN vsichni... :)))

zivot je zmena...ale musim to vic rozepsat,naznaky nestaci...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru