Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Máj - kakání (i lásky) čas

02. 05. 2005
5
1
5125
Autor
kakání

..taky na mne leze to jaro..

Krásné jaro

polib dívku

 

pod rozkvetlou třešní!

 

Ona ale tolik co strom

ni zdaleka nesní

 

Za tu krásu políbení

vděčíš i mým hovínkům

 

Když prosáknou zkrze zemi

dát napapat kořínkům

 

 

xxx

 

 

kakání já nadevše rád

mám teď také dívku hezkou

její rty jsou jako šoulky

(když v nich máš krev.. ale přesto)

její oči - fotobuňky, tam kde kak je moderní

 

přírodou když ruku v ruce

jdeme takhle polední

 

a v té chvíli, když "to" přijde

před dívkou se musím lidé

taky trochu vytáhnout

 

neřeknu jí že "jdu kakat"!

 

..to se "skáknu vykáknout"


1 názor

eleja
27. 12. 2006
Dát tip
:-D tadyk je nejak veselo. *

Marcela.K.
05. 02. 2006
Dát tip
...hele, já jsem jednou přemýšlela o tom, že nás je na Zemi hrozně moc a že všichni pořád kakáme...včetně psů, takže ta naše Zem je vlastně takové veliké hovínko ;-) Nechceš o tom napsat báseň ? Já na to nemám ;-)))

basnicka je pekna ale ta hadka pod ni me trosku znechutila

kakání
23. 01. 2006
Dát tip
Až ti někdo přijde přikazovat co máš a co ne vybrat do arény, taky tě to znechutí. Mne to ale spíše bavilo se (jakože) hádat.-)

jo to chapu ale na druhou stranu carodeje si docela vazim i kdyz je pravda ze tady see choval az moc suse

kakání
23. 01. 2006
Dát tip
Co se dá dělat. Lidé si váží především užalovaných sucharů. Snad tu na dalšího takového již nenarazím, na tohoto si když tak zvyknu.-)

no ono jde spis o to ze to tu pomahal zakladat vis....

kakání
23. 01. 2006
Dát tip
No to je celkem jedno, jde spíše o osobní vztahy. Jména zedníků našich obydlí nás také obvykle příliš nezajímají. Nevím tedy "jak" o to v tomto případě jde. Pokud mne současný vlastník serveru požádá o odchod, v míru odejdu. Asi by si to udělal taky že. Tam kde nás nechtějí, býti je zbytečno.

kakání
03. 05. 2005
Dát tip
Carodej - Takový kašpárek mne nemůže rozčílit více než naoko:-), připomínáš chlapečka, který se při hře před panelákem nepohodne s jiným dítětem a se slovy "to se řékne" jde zvonit na maminku. (Zde Lyryk) Na to, co je literatura máme asi odlišný pohled a klidně si nadále mysli, že jsou to právě tvé nudné básničky, ale již mne pod díly neobtěžuj svými mimoliterárními názory a hlavně se nestarej do toho, která ze svých dílek vyberu do arény. Děkuji.

Pablo_honey
03. 05. 2005
Dát tip
super! tvoje hovínka jsou jako kamínka - hřejí:o) ttttt

Carodej
03. 05. 2005
Dát tip
Kakani - rád ti vyhovím. Moje příspěvky se naštěstí týkají tvé "literatury" a tudíž jsou literární. Ale věř mi, že žádné mimoliterární pod tvými "nenudnými superdíly v Aréně" nechávat nebudu (například jak se ti líbila Superstar, jestli nepůjdeš do kina, co ženský a tak). Nicméně, pokud budeš zařazovat díla nadále do Arény, počítej s mojí redaktorskou aktivitou. Krásné kakání přeji:)

ježišmarja mě vomejou! :o))) přijde mi to neskutečně oprsklé, přidrzlé... a vtipné. TIP!

Carodej
02. 05. 2005
Dát tip
Kdyby to nebylo v Aréně, tak bych tomu nevěnoval pozornost. Nicméně - pokud má tento recesistní autor tu drzost dávat takovou krávovinu do Arény, nezbývá mi, než poslat avi Lyrykovi a dát k zamyšlení nějakou možnost pro redaktory či alespoň Kritiky moci taková díla, která zjevně do Arény nepatří, ztrestat. Buď se bude respektovat myšlenka Arény nebo si tu skutečně každý může dělat, co chce.

myslím, že se tu opravdu naleznou i větší hrůzy...zas bych to nepřeháněla... to říkám furt - zařídit dílům, které neshledají oblibu u redaktorů a jsou z nějakého důvodu úchylné -leč ne natolik, aby si zasloužily okamžitý výmaz - nějakou kolonku, např. "Písmácký chlívek" a tam je přesouvat...Hm?

avi

Lyryk
02. 05. 2005
Dát tip
na reformě Arény se pracuje, redaktoři budou mít možnost dílko z Arény vyřadit, ale tohle je docela vtipný, i naši fekální spoluobčané mají svá prvomájová práva .-)

kakání
02. 05. 2005
Dát tip
Carodej: Nech mne laskavě na pokoji, drzostí je naopak posuzovat někoho, koho neznáš. Já mám coby amatérský básník stejná práva přístupu do arény, jako kterýkoliv jiný autor zde. Žádné "zjevně" nemá definici, tak mne prosím ušetří svých slovních kaků.

Carodej
02. 05. 2005
Dát tip
Kakání - odmítám se s tebou pouštět do zbytečné rétoriky, zvlášť, pokud to já myslím vážně a ty jsi recesista. Smiř se s tím, že podle mého soukromého názoru to do Arény nepatří. Zdar a užij si Máj.

kakání
02. 05. 2005
Dát tip
modrá kočka: Děkuji za tip, ale nevím kde jsi zjistila, že nehledám oblibu u redaktorů. Po pravdě řečeno je mi jedno budou-li se mé verše líbit redaktoru, či normálnímu nicku..

podezdívka
02. 05. 2005
Dát tip
Skvělá prvomájovka! Máš dobrý "kaky" :-) *t

kakání
02. 05. 2005
Dát tip
Carodej: I když pominu tvůj nevymáchaný předsudek o mém smýšlení, tak si povšimni své formulace "mého soukromého názoru" a již mne pod díly pokud možno svýmy názory (bez literární kritiky) neobtěžuj ty jeden vážný.

REDH0T
02. 05. 2005
Dát tip
Čaroděj - zamysli se sám nad sebou. Rektální skialpinismus tohoto druhu je horší, než-li dílo samotné. Autor kakání je možná divnej, ale nikomu neškodí a na rozdíl od zakomplexovanejch intelektuálů je vtipnej. Těším se, jak po úpravě Arény, avizované Lyrykem budeš řádit. God save the Pismak... Avi Lyrykovi posílám sám, aby ses neunavoval.

nejni zač :) - ten můj druhej příspěvek jsem myslela obecně - ne na tebe!!

kakání
02. 05. 2005
Dát tip
Lyryk: Doufám, že máme i mimoprvomájová práva.. Jsme prostě takoví..

Rowenna
02. 05. 2005
Dát tip
kakání je milý a nick kakání rovněž

Carodej
02. 05. 2005
Dát tip
Kakání - rozčilovat se můžeš jak chceš, jednou sis to dal do Arény, tak máš cos chtěl. Můj názor se týkal literární hodnoty tvého díla, zařazeného do Arény, která se rovná nule aneb trusu. Takže jestli chceš nebo nechceš, abych se vyjadřoval pod tvůj výtvor, je mi celkem jedno. REDH0T - nevím, co tě vedlo k myšlence rektálního alpinismu, Lyryka jsem avizoval proto, že mu patří tenhle server a nejjednodušší způsob, jak rozvést myšlenku literárního prznění Arény, bylo ho sem přivolat. Nevím, proč do toho taháš nějakou zakomplexovanost, možná to soudíš podle sebe, mně pouze vadí to kvantum hloupého balastu na Písmáku, a obzvlášť toho, co se nacpe do Arény. Toť vše. Jde čistě o princip. Na vtipné básničky je tu d dispozici kategorie, kterou mohl autor využít - neučinil tak.

John_Ceder
02. 05. 2005
Dát tip
kdyby takhle kakal každej, hned by tu byla lepší atmosféra..

:-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru