Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bitva tří císařství po Písmákovsku

10. 06. 2005
0
0
2989
Autor
tibbaR_etihW

pokud toto dílo někoho jakýmkoliv způsobem podráždilo, nebo dokonce napadlo - velice se omlouvám. A v otázce podobnosti s reálem - vše je pravda - samozřejmně z mého pohledu.

Jednoho krásného dne se na internetu objevil server Písmák.cz, zcela si nejsem jist kolik měl zakládajících členů, ale zajisté jich je dost.

            Po nějaké době sem přišel papouch – vytvořil si vlastní císařství – v němž vládl rukou úsměvnou a vtipnou.

            Nevím – nepodařilo se mi zjistit, kdy se do sem připojila Krokodýl – ale předpokládám, že dlouho přede mnou. Vytvořila si téže malé císařství, ale tím že je žena – s ohromnou mocí.

            A nakonec já, přihlásil jsem se se svým bílým králíčkem pozpátku – tibbaR_etihW – vytvořil jsem si opět své vlastní císařství – maličké a téměř neznámé – občasné plesknutí něčeho na vstupní bránu všem nepočítám (hodně nepovedená recenze Sky Captain). 

            Všechna tři císařství působila společně, nijak moc si neškodila – dokonce tehdy papouch tibbaRova díla i kritizoval a někdy i kladně.

            Pak ale jednoho deštivého dne přišel k tibbaRově recenzi jiný císař – chroustjazz – a vyřkl názor, že tibbaR_etihW je jen alternick pro papoucha.

            TibbaR se tomu nejprve nebránil – myslel, že tak jak vlna přišla, tak zase odezní. Chyba lávky – chroustjazzovo tvrzení ze dozvěděl sám zůčastněný císař papouch a začla mela – tibbaR_etihW byl kategoricky proti tomu aby byl s papouchem jakkoliv spojován. Papouch na druhou stranu stále tvrdil, že je já a že já jsme on – bohužel nehodlám zde zveřejňovat svou podobiznu pro porovnání, ale zeptejte se jeho císařské milosti Pišty_Hufnágla nebo jeho ruské výsosti Alexandrei – že nejsem papouch.

            Když se již válka ptačí a savčí říše zdála, že odeznívá, přepadla císařovna plazí říše papouší armádu nepřipravenou a natvrdo ji rozdrtila. Důvod? Papouch si stále namlouval, že Krokodýl musí být dle nicku muž – ale dle nicku může být i Město – TO!!!!!!

 

Jak tato válka dopadne????? Nevím.

 

Ale již nyní vytahuji bílou vlajku – veřejně se přiznávám, že nejsem papouch – že na nikoho nebudu podávat oznámení ani žalobu a že stojím o smír s ptačím císařstvím – ale za předpokladu dalšího nenapadání se.

tibbaR_etihW


eh

Aymi
16. 06. 2005
Dát tip
Rád bych Ti zdůvodnil proč jsem se smál ... jen už nevím proč .) a proto -> .))

Aymi
15. 06. 2005
Dát tip
.))

Rabb
14. 06. 2005
Dát tip
Tak takhle to všechno začalo??? Díky za přiblížení situace...:)

JiKo
10. 06. 2005
Dát tip
nemA

wow ... nechápu

JiKo
10. 06. 2005
Dát tip
což je divný když tak koukám na tvůj nick :)

So_what
10. 06. 2005
Dát tip
tady je jakýsi stav válečný? :-)))

aha - uktápzop taspan ezlen

Miroslawek
10. 06. 2005
Dát tip
Králík nebo mršina, všechno jedna rodina - Díky, pane Colalocku....

Krokodýl
10. 06. 2005
Dát tip
papouch nebo hrdina,my jsme jedna rodina.... odmítám tvrzení, že jsem papouchovo císařství roznesla na drápkách(nebo co to krokodýlové mají) bitva se totiž ještě neuskutečnila a ani neuskuteční.... Slavkov mám daleko od domova a kvůliva boji tam nepojedu, bych mohla dopadnouti jako u Waterloo :o)))

Superman
10. 06. 2005
Dát tip
my víme, že nejsi papouch tak už bych ty diskuse číst nemusel....snad

DRACULA_
10. 06. 2005
Dát tip
hezká pohádka...jen málo krve

stewewonder
10. 06. 2005
Dát tip
:o) Zapomels na to ze Cisarstvi je tu o mnoho vice - a vetsich To kroko ... Krokodyli maj na nohach boty z krokodily kuze :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru