Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noc

28. 12. 2000
0
0
601
Autor
Raptor

Svěřuji se Ti, mocná paní, nejčernější noci, co máš kouzelnou sílu,a můžeš mi pomoci, vždy, když mé srdce opět pláče, a já dobře vím, že máš lék, který pomůže mi vypořádat se s tím. Prosím Tě a na kolena před Tebou poklekám, když před očima obraz své vyvolené mám, aby si už ukončila moje trápení, co nedopřeje mi klidného spaní. Chtěl bych se pokusit mít opět někoho rád, však při pomyšlení na jinou, zmocní se mě chlad, a já odsouzen jsem k utrpení, kterému zjevně konce není. Prosím Tě znovu, mocná paní, nejčernější noci, kéž na ni konečně zapomenu, je-li to v Tvé moci, však jen jako na svoji milovanou a ne jako na přítelkyni mou jedinou. …Tisíceré díky
Miroslawek
03. 01. 2001
Dát tip
Konečně sem tam bohatější rýmy a nějaké barvitější obrázky, verše jsou ovšem zase delší a drkotají mi arytmicky ústy. Když nic jiného tak by sis měl aspoň dát pozor na počet slabik.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru