Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

epitav Mejlovi

08. 01. 2001
2
0
1616
Autor
ergo

Skrz pisek jsem měl dojem že se propadává síto. A jak tak pluje skrz, zachytává neproniknuvší kameny. Ale ten písek je tak tekutý že je až kapalný, neřkuli je-li to vúbec písek, ale spíš nějaký prostor a to síto ani ne tak síto jako spíš čas, a kameny všemi věcmi přinduvšími sním do styku. A co kameny_:? Jak těm je_:? Ha . je jim to jedno. V písku se sítem nebo bez, jak moc je to velkej rozdíl_:? Opravdu , ó pravdu_:? ........--,-,-,--,---,--,----,--,----,---,---,-------, ---,---,-,-,--,---,-,--,---,-,--,---,-,---,-,-,--,--,--, -,-,-,-,-,-,-,---,-,-,---,--,-,,,-,,,-,--,-,,,--,-,-,, --,--,--,,-,-,--,-,,---,---,--,---,------,---- -------- ,------,---- ---,----c ---,-,--,---,-,--, ,--,-,,,- - ,--§§l§§ll§§ll§l§§§l§§§§l§l§§l§§§l§§§§l§§§l§§l§l§§§§§l §§§l§l§§l§§§§l§§§l§§l§§§l§§§§l§§§l§§§l§l§§§l§§l§§§l§§- ,--,-,-,-,---,-,---,---,-,-,----,-,--,----,-,--,---,-,-- ,---,-,--,---,--,---,-,-,-,----,-,-,-,--,-,-,------- -,- -,--, -,- - ,-- --,-, -, - -,- ,-,- ,-,- ,-, ---, ----,,- B!B(„aB”?P… F€ë@ :Ň)b~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zemřela dinamická složka Plastic People Of The Universe Mejla Hlavsa. Je mi to líto že je tento milník PPU už dnes zde. Mejla je v prdeli a mi lezem po zemi Teď už je pozdě teď už sem v hrobě E.B.
Print
15. 02. 2001
Dát tip
.............................*

Janis
12. 01. 2001
Dát tip
..... (stydím se)

Lampář
11. 01. 2001
Dát tip
...mejla... jo, tohle je ergo .... až umřu, chci od Tebe něco podobnýho, kámo ... nabízím za to patetickou protislužbu, kdybys náhodou pošel dřív ...

Vio
09. 01. 2001
Dát tip
... asi se to sem nehodí, ale já nemohu jinak. Ty hrubky, to je hrůza! Aspoň ten epitaF se slušelo napsat správně... připadá mi to skoro jako neúcta. Jinak ta myšlenka není špatná.

ergo
09. 01. 2001
Dát tip
nasrat

hermit
08. 01. 2001
Dát tip
Nechci být patetický, ale přesto: odchodem Mejly Hlavsy zase odešla do věčných lovišť jedna nikoli nepodstatná část naší kultury, a jestli to tak můžu napsat, i část "svědomí národa". Je mi tu teď smutněji.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru