Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zaklínadlo pro zlou chvíli

18. 08. 2005
0
0
1151
Autor
Bechtin01

Zaklínadlo pro zlou chvíli

Do ruky kámen beru

necítím jeho chlad

do dlaní vodu nabírám

necítím její mokro

objímám kmen stromu

a cítím jeho vůni

vnímám Tvé tělo,

raději aby zkamenělo.


Vespa
24. 08. 2005
Dát tip
no jo... a já doufal, že se zasejc jednou pořádně pohádám...

Vespa
24. 08. 2005
Dát tip
jináč... byla to docela sranda

Vespa
23. 08. 2005
Dát tip
Bechtin01... heleď, moc v klidu se mi nezdáš. Trochu jsem to přehnala s výrazama, ale v podstatě jsem ti dala dobrou radu. Vlastně jde o to, abys měl větší čtenost a aby ji měli i ostatní. Když tyhle stránky zaplácáš svejma dílama, prd se dozvíš, páč nikdo nebude mít náladu se prokousávat tim přívalem. Neber to zle. Jen mě rozčiluje nelogičnost chování některejch jedinců. S pozdravem... Ps: Je mi úplně ukradený, co si myslíš o mejch dílech. To že sis ve VZTEKU nějaký přečet znamená jen to, že nemůžeš mít ani kapku objektivní názor. Ps2: Na Písmáku se převážně pohybují lidé, kteří nepoznají co je dobré a co špatné... toť vše...

Bechtin01
23. 08. 2005
Dát tip
Vespa:přesně tak,chování některých jedinců,tak už se uklidni a náhodou jsem si to nečetl ve vzteku, ale ještě před Tvou arogancí.jinak na Ps2 to máš pravdu ale ti od kumštu si vždycky k sobě cestu najdou....jako třeba my dva i když rázně , ale proč ne .hele já sem to taky přehnal bereš to.Zakopem válečný sekery a já tu Tvoji radu beru.co Ty na to ? třeba budem kámoši,měj se.

Bechtin01
22. 08. 2005
Dát tip
a Ty jsi co zač?Kdyby to byly žvásty jak Ty to nazíváš ,tak Ti co jsi to přečetli by nedávali tipy a vůbec.Nemáš nějaký mindrák co takhle špatný dětství.

Bechtin01
22. 08. 2005
Dát tip
Pro Vespu:Na světě není nic zbytečný,ani Tvoje výkaly Natálie,pamatuj si to, jednou na to přijdeš a mluv za sebe.Mě ty Tvoje blekoty co se snažíš psát taky neberou,ale jsem v klidu.Ale utvrdila jsi mě, že i kritika může odhalit charakter člověka ,škoda máš hezký jméno Natálie.Měj se.

Flammea
19. 08. 2005
Dát tip
No...ani ne...

Vespa
19. 08. 2005
Dát tip
pane poradce... ušetřete nás a dávejte sem jedno dílo denně... ta kupa žvástů, která tady zabírá místo a odrazuje případné čtenáře ostatních autorů, je zbytečná...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru