Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výzva bývalým sponzorům

23. 08. 2005
0
0
3589
Autor
akredit

Žádám všechny sponzory, kteří se cítí nynější situací podvedeni, aby mi buďto sem nebo do poštovní schránky zethorn@volny.cz zaslali svou žádost o vrácení peněz na Písmáka; všem oznámím závazný termín vrácení peněz;

tato nabídka platí do 31.12.2005


Mezon
16. 12. 2005
Dát tip
... já to věděl ... !!! ... ... já to věděl ... že v tom má prsty Viktor ... !!! ...

REDH0T
23. 08. 2005
Dát tip
Myslíš nás, sponzory FC Bohemians Praha. No krucinál, to je pěknej šlendrián... Jak k tomu přijdeme my z Brna

Pat_Essox
23. 08. 2005
Dát tip
z čeho to chceš platit, socko...

dva_karlove
23. 08. 2005
Dát tip
Já se prvně překouk, a přečetl jsem to jako "Výzva blbým sponzorům". Příznačné.... :)

Elyn
23. 08. 2005
Dát tip
Zdenku, já myslím, když předáš Velle to, na čem jste se ohledně těchto peněz dohodli. Další gesta nejsou přece potřeba, nežeň věci někam, kam původně být hnány nechtěly... Pat_Essox - nic ve zlým, ale taky bys mohl držet tu svou kušnu trochu na špagátě, nemyslíš?

Elyn
23. 08. 2005
Dát tip
mi vypadlo sloveso- že to stačí, když předáš...

dva_karlove
23. 08. 2005
Dát tip
Janek: Že by na to měl člověka? A že ten by to dělal grátis? Takové perly? Těžko. To bude vlastní krví vydřené....

dva_karlove
23. 08. 2005
Dát tip
Tam zas nemaj připojení. Leda by ho pouštěli do Pátý kolony...

Lakmus
23. 08. 2005
Dát tip
Lyryku, uvědomuješ si, že vlastně mezi řádky píšeš, že s těmi penězi to až tak v pořádku nebylo? Nebylo by jednodušší domluvit se přímo s těmi jednotlivci, předložit jim vyúčtování a přestat dělat gesta? Navíc pokud se někdo cítí podveden, tak je jeho nárok ohraničen promlčecí lhůtou a ne nějakým tvým termínem.

Jinovata
23. 08. 2005
Dát tip
Ty peníze jistě pluly někam tunelem.. do lyrykových zásob... a on zatím sprostě písmák platil z vlastních peněz! ;-)

Jinovata
23. 08. 2005
Dát tip
přijde... ale taky mi přijde divné myslet si, že se server platil sám... lyrda neměl prachy hlavně proto že je cpal do písmáka... jistě tu byly i jiné jeho osobní důvody, ale do písmáka nacpal s přehledem nejvíc... a jsou tu další lidi kteří investovali... vella vyniká mezi všemi lidmi jen tím že je na papíře. doufal jsem po rozhovoru s ní v něco jiného... ale po rozhovoru s lyrykem který zahruje i jiné lidi... mi to přijde evdentní. o spoustě důležitých věcí okolo toho se nedá mluvit veřejně. kdo chce vědět obě strany, musí si pokecat osobně s lyrdou

Jinovata
23. 08. 2005
Dát tip
ok... já mám zas pocit že písmák lyrdovi něco dluží... ale toje asi jen můj osobní názor

Elyn
23. 08. 2005
Dát tip
Jinovato, řekni mi, na jednu stranu, bude to znít asi hnusně - ale - co Písmák Zdenkovi dluží? Byl to přece jeho majetek.. nebo ne? to je stejný, jako kdybys měl pocit, že barák, který ti patří a do kterého investuješ peníze, ti něco dluží... Co myslíš, jsem hodně vedle? Samozřejmě něco jiného by byla debata o tom, že Písmák mohl být provozovaný jinak, třeba komerčně, aby si alespoň na svůj základní chod vydělal. ale rozhodnutí, pokud vím, bylo a je vždy na majiteli, jak se svým majetkem naloží.

Empty
23. 08. 2005
Dát tip
Nemáš je holt podvádět, no:-)

Delahaye
23. 08. 2005
Dát tip
jéé, Zdenku, to už jsi mi jednou nabízel a já Ti už tehdá řekl, co si o takovejch patetickejch gestech myslím, že jo ?

Jinovata
23. 08. 2005
Dát tip
elyn: byl to jeho majetek... a už není? nemůžu veřejně...

Elyn
23. 08. 2005
Dát tip
Jinovato, pokud se tu bůhví od kterého data hlásá veřejně na vstupní stránce, že majitelem je někdo jiný a jak už jsem zmínila, nemluví se tu o doméně ale o Písmáku (předpokládejme tedy že o Písmáku jako celku), pak asi už jeho majetkem není. Nebudu přece zkoumat, jestli informace, které sem sám Zdeněk dal, jsou pravda nebo ne, nebo jo? To, jak je to ve skutečnosti, je jen jejich věc - Zdenka a Velly.. my jsme do toho opravdu být zatahováni neměli, protože - řekněme si upřímně - co se jako od nás teď hlavně ze strany Zdenka čeká? Sám naznačuješ, že jako běžní uživatelé Písmáka nemáme kompletní informace, všichni bysme teda asi měli chodit s někým na kafe a informace získávat... a já se ptám, proč vlastně? Pokud je nějaký spor, tak je jen jejich, soukromý. Těžko může někdo chtít, abychom se stavěli na tu či na jinou stranu. Prostě, tenhle Zdenkův krok je TOTÁLNĚ vedle.

Jinovata
23. 08. 2005
Dát tip
Je pravda, že se zdeněk v tuhle chvíli nemá jak bránit.. ani věřejně nemože.. nechci tu medializaci nějak podporovat. Máš pravdu že uživatel musí být mimo... a já k tomu taky nemůžu nic říct. mrtvá debata.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru