Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozhovor

26. 08. 2005
3
0
1974
Autor
Sali

Rozhovor Saliho ze Salim.

..............smejes se pitomym zertum. Tvuj usmev je stale na tvari a rty se v grimase spuli. Proc to delas, hm? Chces sem patrit? Nikdy nebudes! Tak zvedni svoji prdel a vypadni!

Nemohu sakra! Ty to dobre vis. Kdyz odejdu, budu sam.

Seber svou hrdost z podlahy a padej odsud!

Nech me byt v mem smutku a premysleni. Je mi dobre.

Ne, budes tady pit, tvarit se, ze rozumis, opijes se,  zbalis nejakou kurvu a pudes domu. To je tvoje predstava o zivote? Proc se tak ponizujes?

Co mi zbyva? Co je horsiho nez samota? Prozrad mi to tajemstvi?

.................

Mlcis. Sam jsi sam a kazes mi. Ty budes prvni kdo se bude chtit vratit.

.................

Zase mlcis. Tak si tu sedni, dej si pivo, drz hubu a bude nam fajn..........................................


Sali
17. 09. 2005
Dát tip
To mas pravdu, samota je totiz ukryta mezi lidmi. dik za tip.

pacajda
16. 09. 2005
Dát tip
Sali, není někdy člověk víc sám z uprostřed lidí než třeba někde v lese nebo na louce? Za to vyjádření: T

Sali
04. 09. 2005
Dát tip
je fakt ze te neznam a je taky pravda ze ty o samote nevis nic, ale to ze te lidi predelali k horsimu tomu klidne verim, dobra prace takze zatim a at ti nezaskoci v krku kost

lenty2
01. 09. 2005
Dát tip
Myslis takovou tu blbost kdy se rika chovej se k druhymu tak jak chces, aby se choval k tobe? Z toho uz me ty zvirata zvany lidi davno vylecili :o) K dobrymu cloveka proste neobratis. A to jak ovlivnim svyho synka svoji vychovou? bude to desnej parchant i kdyz se budu snazit ze vsech sil (proto taky decka nemam :o))), takze je to vlastne vsechno ztraceny... Hele, mam takovej pocit ze znim jako desnej pesimista a pritom jsem uplne normalni veselej schizofrenni maniak. To ty ses pesimista !!!SALI JE PESIMISTA!!! :-)))

Sali
01. 09. 2005
Dát tip
No ja nevim podle mne je v kazdym neco, jen to najit, jenze ono to hledani jem moc narocny a vono se cloveku nechco a vono je to moc tezky a tak. nevim nemluvis jako pesimista spis jako nekdo kdo vsechno vzdal a ``Sezerte si mne ryby``. Mimochodem je jsem zivotni optomista coz znamena, ze zivot je nevylecitelna nemoc, ktera konci smrti a ja si chi ten cas co mam poradne uzit a hlavne s druhyma lidma. Vis?

Sali
01. 09. 2005
Dát tip
Jo a prosim te, kdyz na neco odpovidas dej avizo jo dik moc. Je to ten sloupecek v levo staci oznacit moje jmeno papa

lenty2
01. 09. 2005
Dát tip
Mno je videt ze me neznas, ale cloveku to taky jinak mysli kdyz pise nez kdyz rovnou jedna... i kdyz za tim ze lidi jdou nevylecitelny zvirata si stojim... Oni spis predelali me k tomu spatnymu nez ja je k dobrymu :( ja myslim ze na me je pozitivni uz to, ze se nebojim samoty, protoze vim, ze nikdy nezustanu sama (aspon tomu hodlam jeste dlouho verit) A rozhodne ryby nezerou me, ale ja je, dneska jsem jednu zrovna mela k obedu :o)

lenty2
31. 08. 2005
Dát tip
Mozna se samoty zacnu bat az trochu dospeju, zatim se porad vic desim charakteru lidi, jsou horsi nez zvirata :o)))

Sali
31. 08. 2005
Dát tip
to je fakt, ale uvedom si, ze lidi jsou zvirata a to jaky budou ovlivnujeme i mi nejenom oni

Petrushka
27. 08. 2005
Dát tip
jojo, takový-super schizofrenní..smutný, dobrý, krutý, líbí*t p.s.ať vyhraje příště ta druhá barva.jo, a asi bych ty barvy ale vyměnila.Tu dobrou část máš jako červenou, agresivní a tu špatnou část jako bleďounce modrou-ale to je přece andělská barva:)

vesuvanka
27. 08. 2005
Dát tip
Pěkně vyjádřené, líbí se mi i barevné odlišení - obě barvy dobře vystihují silnější a slabší "já"..... TIP

Sali
27. 08. 2005
Dát tip
lenty2: no nevim nekdy je samota tou nejhorsi veci na svete, protoze pokud sedis u piva s nekym koho nenavidis, porad mas nadeji, ze nekdo prijde vyvede te pryc, diky za kritiku

Sali
27. 08. 2005
Dát tip
Petruska: no ono teoreticky neni jasno, ktera je dobra, a ktera spatna protoze ty strany se mneni s kazdym slovem, kazdopadne moc dekuju za tip a za vrelou kritiku

Sali
27. 08. 2005
Dát tip
Vesuvanka: diky moc za tip a vrelou ktitiku.

Petrushka
27. 08. 2005
Dát tip
hm, to je vlastně pravda, dobrej nápad:)

Sali
27. 08. 2005
Dát tip
diky moc zatim pa

lenty2
26. 08. 2005
Dát tip
Horsi nez samota je travit cas s clovekem, ktereho nenavidis horsi nez samota je vedomi, ze budes cas sravit u piva s clovekem co ti kaze o samote... jinak zvlastni dilko, ale nic pro me:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru