Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

My

20. 09. 2005
0
0
1301

 Aj vy máte zlý pocit, keď sledujete susedov? Lebo ja vždy.Všetky tie ich verejné i duševné, a iné, masturbácie, všeliake dobrosrdečné úchylky(napr. si vodia malých chlapcov, ktorých zaúčajú nor-orál-ne veci), ale aj dôležité veci pre prežitie.   

 Väčšinou ich sledujem cez upršané a slnečné dni. Vyrábam si aj grafi ľudských normálností v závislosti od ročných období.                                                                                                                             

 U milovníkov malých chlapcov vedie Jar a Leto.

 Masturbační géniovia obľubujú všetky ročné obdobia.

 Neverní i verní partneri väčšinou uprednosťujú Jar a Leto, ale netreba zabudnúť aj na Zimu.

Workoholici sú zaujatí celý rok a sado-masochisti v Zime.

 

1.) Pedo-filné vzťahy: Takéto vzťahy, hoc sú len krátkodobé, sa začínajú väčšinou v parku. Postarší pán sa spýta chlapčiatka či nechce malý alebo veľký bombónik. Ten následne, v tejto dobe označovanej oplzlej reči, pošle milého deduška do ženských pohlavných orgánov. Starý pánko sa nevzdá svojho cieľa a posilnený prehrou sa vydáva do parku, v ktorom ho nepoznajú.

- nezaujímavú časť vynechám

 Párik potom vôjde do "hniezdočka" a malý podstúpi hygienickú previerku. Starček ho pekne poumýva a zavedie ho do svojej obývačky. Tam mu ukáže čo a jak a potom si len vychutnáva plody svojej práce.

- poznámka: Chlapca potom odprevadí do cukrárne a do rukymu mu vtlačí stovku z dôchodku

 

2.) Masurbanti: Skupina naozaj zaujímavých ľudí riadiacich sa heslom:"A načo mi je žena." Začína sa to pri hľadaní patričnej literatúri a následného zapnutia televízneho príjmača. Keď nejde žiadna lacná telenovela, Malý brat alebo Zvolovený postačí aj videoklip tej-ktorej, vňadami obdarenej, speváckej hviezdy a všetko sa môže začať. Najskôr sa pomaly zoznamuje s hygienyckými vreckovkami a ich dostatočným množstvom v prípade potreby. Následne prechádzado zvukového pozbudzovania údu:"Och, no poď. Pozri sa na tú riťku. Och(ťažké vzdychy) ó, do papuľky, ó(ešte ťažšie vzdychy) no poď. Ešte! Ešte! óóó(vrchol). cca 1 min a 13 sek. Nasledujú výčitky typu:"Dokedy ešte," alebo, "Ty debil jeden. Si tu mastíš kokota. Niežeby si si našiel babu." Týchto ľudí netreba odsudzovať, ale snažiť sa ich pochopiť. Sú to úplne normálni ľudia s dobre vyvinutím svalstvom v oblasti pravej ruky medzi palcom a ukazovákom. Nechajme im preto ich fantáziu a zopár hygienyckých vreckoviek.

 

3.)Neverní i verní:...                      (pokračovanie neskôr) 


jje veľký.vytvoril som si s ním už istý citoví vzťah a mám ho veľmi rád.keď žiješ na veľkom sídlisku nič iné ako pozorovanie susedov ti nezostáva....

jje veľký.vytvoril som si s ním už istý citoví vzťah a mám ho veľmi rád.keď žiješ na veľkom sídlisku nič iné ako pozorovanie susedov ti nezostáva....

kurva. ja som to posral dvakrát...

Alojs
20. 09. 2005
Dát tip
za prvé: není to povídka. A navíc obsahově nic nového, nic co bychom nevěděli. Ale pokračování si přečtu. Už minimálně z toho důvodu, že věřím, že se z toho vyrvbí něco většího... Co se týče uhlédnosti formy. Trochu bych ji zpřehlednil. Třeba více odstavců. Ale to už je rejpalština

ale čo to potom je?

Alojs
20. 09. 2005
Dát tip
nějaké téma? ostatní nezařaditelné... nezoufej... až tu napíšeš pokračování, dej vědět... díky za kritiku u mého díla.

...urcite mas dalekohlad s vecernym videnim... ...inak mi to pripada jak od jedneho predavaca farby-laky...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru