Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

10. číslo časopisu TOTEM

02. 10. 2005
0
0
3262
Autor
drfaust

 

Z kuchyně u sousedů:

právě vyšlo 10. číslo časopisu TOTEM

 

 

A co v něm najdete? Sklizeň letních příspěvků z Totemu ale nejen jich; z literárních rubrik například prózy od autorů Hajka, Tanzdebil, Rabb, Cirilla, hermit, Petr Měrka…, poezii tichotama (Jinovaty), Citizen, Mardou, paranoid androind, Lido, tři černí mravenci… Publicistika je zastoupena rozhovorem se Zdeňkem Koláčkem a Leiho esejem o čínské poezii. Z tématických stránek především Natyinu literární koláž na téma město či drfaustovu stránku o internetových překladech zahraniční poezie. Samozřejmostí jsou také výtvarné rubriky redaktorů Totemu (galerie fotografií a jiných výtvarných příspěvků).     

Časopis TOTEM vydává redakce internetového serveru www.totem.cz spolu s občanským sdružením Loreta. Za redakci Totemu drfaust/Lukáš.

 

Časopis najdete na adrese: http://www.totem.cz/endb.php?nm=10&pg=1

  

 

 


v duši skutečně, až na výjimky prsa nebývají, já bych docela ocenilo, kdyby někdo pověděl, proč se mu (a které samozdřejmě) redakční výběry (ne)líbějí líbit.

stříbrné_volvo...: Nám se jmenovat moc nechce, ale tradičně nám nesedne Naty a to celkově, většina těch básní nás prostě neoslovuje, jinej vkus no...a jinak u těch ostatních je to spíš tak, že se nám ty věci spíš líbí, ale od některých autorů, které známe, bychom vybrali asi úplně jiné texty...to platí i o té naší básni... hodně se nám líbí co připravil drfaust a taky Kelly a ta stránka o zkrveživovi od pana Mráze...směs různých textů od různých autorů tu čteme pořád a tohle je něco jinýho no... ( to jsme mluvili jen o poezii, zbytek jsme zatím jen prolistovali)

Nicollette
02. 10. 2005
Dát tip
pěkný počin (stanislavovsky řečené) už vim, proč ty lidi na Totem chodí :-))

díky...určitě se koukneme...

já ti nevím... žádné nahaté dívky jsem tam nenašel

zvláštní kombinace velmi kvalitních a velmi nekvalitních autorů :)

no jo, našli jsme se tam...jinak jo, četli jsme jen básničky, zbytek spíš tak rychle prolistovali...a jsou tam zajímavý věci, ke kterým bychom se třeba jinak asi nedostali...ale výběry některých redaktorů nám moc nesedly, asi prostě jinej vkus no... Milan: Tak to jsi tam vůbec nebyl, těch tam je...

Zuzulinka
02. 10. 2005
Dát tip
jistě se podívám

3: ty taky?:-))

tsssss...my tam máme jednu básničku, to je mnohem zajímavější než koukat na nahatý fotky, to je pohled do duše, víš... :o)

s tím nemohu souhlasit!!! v duši nejsou prsa...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru