Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

REBBECA13 pořádá

07. 11. 2005
0
0
4428

Rebecca13 pořádá 3.prosince akci, včera jsem s ní mluvila a řikala mi to, ale každej, kdo mě zná, ví, jak jsem stará a sklerotická, takže podrobnosti ujasníme, každopádně já vás chci pozvat na 23.listopadu do HELLSBELLS, teda všechny, kdo se chtějí toho Rebečinýho čtení zúčastnit. Jo, jde o nějaký čtení :-))) No a abychom se poznali lépe a nestyděli se potom před sebou číst, rozhodly jsme se s Rebeccou, že 23.listopadu v Hells to bude takovej seznamovací večírek pro všechny, kdo se chtějí zúčastnit :-) Zapište si prostě do kalendáře dvě data a basta :-)))))

 

jo, HELLSBELLS je "rockin´ pub" u Anděla, ulice Na Bělidle v Praze

Když vystoupíš z metra u Anděla, přejdeš silnici přes tramvajovou zastávku a hned vstoupíš do ulice Na Bělidle. Půjdeš po pravým chodníku a budeš sledovat co míjíš. Když mineš prodejnu biopotravin, furt je čas, až narazíš na netkavárnu zbystři pozornost a až projdeš kolem prodejny cédéček, zahni do prava do průjezdu. Na konci toho průjezdu jsou vpravo hnědý dveře, tak do nich vejdi a nezabij se na schodech. U baru se zeptej, bezpečně vás navedou do salónku, kde budeme.

 

REBECCA13 k tomu dodává:

 

o co půjde? jde o to, že akce v Kravíně se povedla natolik, že si Climaster uvědomil, že neví, co v těch Lounech vlastně dělá a zřejmě se přesune do Prahy. A tak chce zkusit následující: táta jeho holky Báry v Praze na Žižkově rozjíždí novej klubík a chtěl by to pojmout jaksi multikulturně - takže jsme dostali prostor k uspořádání cca tříhodinového pásma s hudbou, promítáním a poezií.

Luk Maléra jsem ukecala, že nejenže vystoupí se svou audiovizuálněpoetickou projekcí, ale že každý, kdo bude chtít ke svému čtení promítané foto na plátně, nechť si připraví CDéčko s fotkama a Luk je při čtení bude promítat.

já bych zase chtěla některé své věci zkusit předvést interaktivně, nebo chcete-li divadelně - ještě nevím přesně co a jak, ale třeba nějaké převleky mě napadly a rekvizity - tzn. že bych chtěla vstupovat do pořadu tak nějak náhodně, aby byl čas si ty věci vždycky připravit.

chtěla bych pozvat pár lidiček a možná i jednoho literárního kritika, kterého jsem znovu potkala v sobotu na divadelním festivalu Bránice dokořán. Chtěla bych pozvat i lidi z těch amatérských divadel, jelikož si myslím, že by mohla vzniknout dobrá atmosféra.

jakékoli další inteligentní exhibice vítány!!!

pořad bude doprovázen hudbou - kapela Fronta na banán se svou trubkou a bubínky bude nejen hrát své písně, ale bude improvizovat při čtení ostatních autorů. Ještě jednu kapelu sháníme, jelikož bychom akci rozdělili asi na dvě půlky s přestávkou někde uprostřed.


Milly
17. 11. 2005
Dát tip
čekanko, co se teda koná toho 23.11.? Jen seznamovací večírek, nebo taky nějaký čtení? Zvala jsem pár lidí a moh by přijít toho 23. jeden Mistr alikvotního zpěvu, co by si i rád zabubnoval.......- mám ho zvát? 3.12. asi nebude moct a já možná taky ne............- uvidím............................

Noe1
16. 11. 2005
Dát tip
a vkolik to bue teda, já musím ten den ještě koulet boule s kolegyněmaakolegama sprace?????????????????????? v tom PekelnýmZvonkování

Milly: No tebe už jsem viděla!

Milly
13. 11. 2005
Dát tip
Jirko, zajdi semka! Bude sranda......... :-))

Milly
12. 11. 2005
Dát tip
mně se zdá, že jsme se už někde viděly...... (nebo ne?) :-)

Milly
10. 11. 2005
Dát tip
Je, reb, Pavlu Francovou zná Vilém........- a dnes v noci je o ní dokument v televizi!

Milly
10. 11. 2005
Dát tip
avi

no ale jestli všichni nepřijdete do Hells, abych vás poznala, bude za mě muset číst někdo jinej, protože já mám takovou trému, že se rozklepu a nemůžu dejchat a nepřečtu ani písmenko!

Petr_Pan
08. 11. 2005
Dát tip
mmntík - pošlu Ti avi

Petr_Pan
08. 11. 2005
Dát tip
tak - měl bys to mít v avízech. pokud ne, mrkni na autora zly_wetry_ .. a jeho sbírečku taliesin tales, kde to určo nepřehlídneš. bude to párty .. :-)

avi

morzakor
08. 11. 2005
Dát tip
napis houmlesovi..myslim ze by vam rad zahral (s kapelou)

Petr_Pan
08. 11. 2005
Dát tip
23. pravděpodobně hurá na levellers, takže odpolednějc by to snad šlo .. ;-)

JiKo
08. 11. 2005
Dát tip
P-P kde hrajou Levellers?

papouch
07. 11. 2005
Dát tip
Na Bělidle v Jihlavě, nebo v Chomutově?

jsem nejen sebestředná, ale i Pragostředná :-))))) OK, doplnim tuto základní informaci, sorry :-)

papouch
07. 11. 2005
Dát tip
:-))))))),.... víš, já MUSÍM ... :-))

tak běž, nedrž to, to neni zdravý!

sorrrráč - už jsem to řikal Rebecce - 22.11. jsem pryč...

23!!!!!!!!!

a to neva, tebe znám :-)))))

jo 23 se vracim, včera mi Rebecca řikala hůteřek 22

jenže v úterý je v Hells nějakej koncert za tři kila, tak to asi neprojde :-)))))

Milly
07. 11. 2005
Dát tip
ještě nevím, jak to vyjde, jinak se předběžně hlásím... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru