Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco mafie...

16. 11. 2005
1
0
1535

..na co je to asi improvizace?..

Sem tak kráčela jednou za Marionem, jako, von má chajdu v zelným poli. Sem prostě chtěla lupeny, ne? Za jednu prácičku s betonovejma botama pro Frankieho Práskače. Tak tam du, O.K., dostanu to těsto do fajnovýho kufříku z nějakýho malýho butiku na West Side. Byl to podobnej, jako Jolly zvanej Kuřák míval, víte, von byl trochu na chlapečky. No, prostě, jako Jolly Kuřák měl, když ho tenkrát voddělali v tý garáži u přístavu.

Tak valím zacálovat dluhy Mokrýmu Budymu, a přede mnou Johnny, co byl jednou v Sant Quentinu, či kde. Pak, jakože: ,,Hey, Annie, hoď sem nějaký žito, já ti to vrátím, fákty, nebo vodkrágluju pár lidí, čistě pro tebe.´´                                                                                                        Já, jakože na něj dlabu, tak tam do mě hučel ještě asi milion let, až se nafouk jako mrtvola v řece a začal mi vyhrožovat, jakože budu mrtvá dřív než padnu k zemi a tak. Pak prostě, sprostě vzal ten kufřík, jako vystřiženej z Jollyho galantérky a začal po něm skákat a vyhazoval mý lupení! Sem mu teda řekla, že tohohle nechá a pobere ty lováče, nebo mu prošpikuju pajšl volovem. Začal řvát, že se dá teda k poldům a bude práskat. ,,Tak to bude kmotr rád, Johnny. A budeš práskat leda rybám.´´                                                                    Prej že je mu to buřt, a peče na to, a pojede do Egropy. To už mi teda fakt voprudil zadek, že se bude jako somrovat, tak sem mu do mozku vložila kulku z mé pistoly. A jestli nedostal gangrénu, tak žije dodnes.


Ta mluva..to je právě Něco mafie..

Nicollette
24. 11. 2005
Dát tip
no tak ta mluva je hrozná nevim co je to jako za improvizaci

Není vůbec zač! ;)

Chachachachachá, chechechechechéééé, hahaha, hihi. :-))))) Téčko ;)

:-)) díky!

hai_mal
17. 11. 2005
Dát tip
hm... - tohle nějak nemusím, promiň upřímnost snad se to bude líbit někomu jinému

_Amnesiac_
16. 11. 2005
Dát tip
Nevim jestli to taky nejni nějaká soutěž, ale je to taky dost o hovně

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru