Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Projevy extremismu u našich ručníků

05. 12. 2005
8
8
3418
Autor
Godfrey

Vlastně ani nevím, jak začít. Včera jsem se nepohodl se svým ručníkem, který definitivně propadl marxismu-leninismu a vyzval mne, abych jej nadále nevykořisťoval.


Ručníky jsou velkým nebezpečím pro naši společnost. Nejde jen o to, že se dnes nebudeme mít do čeho utřít, nýbrž i o to, že zítra nás třeba naše vlastní ručníky vyvlastní.  A proto tvrdím, že na naše ručníky je třeba působit osvětou, jež by jim  ukázala, jaké možnosti jim skýtá svobodná společnost, neboť represivní chování by je mohlo ještě více radikalisovat.


V jedné věci bych však mohl svému ručníku dáti za pravdu, a sice v tom, že Lev Trockij byl pěknou sviní, a že ho nebyla žádná škoda. Domnívám se, že alespoň na této názorové shodě lze stavět. Takže až dnes půjdete do koupelny, mějte se na pozoru a hlavně se za žádných okolností nenechte vyprovokovat k agresívnímu jednání!


8 názorů

Godfrey
30. 03. 2011
Dát tip
Konečně konstruktivní návrh! :-) Díky.

Ignorovat je a používat jen osušky! ***

Augustus
15. 07. 2008
Dát tip
Dobrý nápad, zpracování pokulhává.

Saniel
11. 11. 2007
Dát tip
No trochu mi to připomíná Bulánky....:-)

jedno z najlepších diel, čo som na lit. serveroch čítal.

Godfrey
26. 02. 2007
Dát tip
domin.go: Díky. :)

domin.go
26. 02. 2007
Dát tip
...ty si magor:))))

evouš
10. 09. 2006
Dát tip
tak tohle je opravdu dobrý...za nápad*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru