Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Má smrt

02. 01. 2006
2
0
1761
Autor
tibbaR_etihW

Jako nějakej brejlatej fousatej človjek napsal veledílo: Má vlast, já napsal minidílo Má smrt. Berte jej prosím na vědomí.

Bude tomu už nějaký pátek co jsem nastoupil na tento server. Chtěl jsem uznávaným autorem, myslel jsem si že umím vše, ale neuměl jsem a i přes mou nevrlost jsem to dostával od kritiků tvrdě sežrat.

            Postupem let – ano jsem zde již třetí rok – jsem si vytvořil určitý okruh lidí, kteří mne buďto četli a říkali mi kde jsem udělal chybu. Nebo mne četli a místo aby mi říkali, kde jsem udělal chybu mne napadali a nadávali mi. To všechno jsem ustál.

            Neměl jsem moc času a tak jsem na písmáka chodil zřídka kdy a více méně nepravidelně. Pak jsem se odstěhoval od rodičů a na písmáku, tedy na internetu za vlastní peníze trávil svůj volný čas. Vella a Lyryk se nepohodli a to jsem vnímal okrajově. Pak jsem měl vybrané dílo do jedné knihy, která se chtě nechtě z písmáka vytvořila – seskupil a vydání zařídil vlkovod – a kdyby ste mne do hlavy tloukli ocelovou palicí si nevzpomenu jak si říkal.

            Písmák se slepil s literární akademií a bla bla bla bla, pak jsem se sešel s několika lidmi z písmáka osobně. Vlastně jsem chtěl jen s jedním, ale bylo jich tam víc tak proč ne (šlo o Petra_Pana).

            Pak nastoupila má vzdělávací cesta do Austrálie a server písmák jsem si mohl dovolit jen velice málo, ale snažil jsem se. Psal jsem co jsem zažil a těšil se domů, netušil jsem že mi   tu cestu domů usnadní jedna malá včelička. Ano, jsem alergický na jejich bodnutí.

            Po návratu – bez potlesku písmáctví – pochybuji že někdo věděl proč jsem se vrátil, jsem započal éru povídek a básně jsem přesunul na sedmou kolej a ještě slepou. Bohužel, co čert nechtěl dal jsem kopii svého velkého rukopisu Petru_Panovi a ztratil originál. Kopii Petr_Pan neměl při ruce a já se smutkem zjistil, že mi došla inspirace. Bylo to i z toho co se stalo na písmáku – spousta mně oblíbených tvůrců odešla a já zůstával sám po tmě.

            Vytvořil jsem si proto novou skupinu oblíbenců – sice mne nečetli – ale hezky se s nimi chatovalo. A nyní jsem se dnes 1.1.2005 dozvěděl od jablkům a Velly, že i písmák se mění. Proto jsem se přátelé rozhodl ukončit své působení zde. Pomalu si budu stěhovat díla na hadr disc a pak je smažu. Zůstane tu tohle poté ještě přibližně měsíc a nakonec i to a sebe smažu.

 

            Mějte se tu jak nejlépe dokážete, pište si názory a pochvaly společně s kritikami, a vím že žádám příliš – vzpomínejte na mne v dobrém.

 

                                                                                   S pozdravem tibbaR_etihW – Jan Sadílek


Jeheheman
04. 01. 2006
Dát tip
a do toho ještě davoušek..

zelva
03. 01. 2006
Dát tip
měj se krásně jen tak mimochodem nemělo by tam být 1.1.2006 a ne 1.1.2005 ?

papouch
02. 01. 2006
Dát tip
tohle nepatří do kategorie "dramata" změň kategorii!!!

Print
02. 01. 2006
Dát tip
V dobrém určitě budu vzpomínat*

stejně bys mi nenapsal nic pjekného, nebudu nic měnit

papouch
02. 01. 2006
Dát tip
ty má boží prostoto :-((( ............raději nic, dohadovat se s tebou nemá smysl

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru