Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - výběr

03. 01. 2006
0
0
4296
Autor
StvN

Protože klubová pošta nefunguje tak, jak by měla. (posílá se do Starých zpráv, které na sebe žlutě neupozorní)

Klub čítačů povídek

shromáždil několik nej- povídek z minulého měsíce v klubové kategorii Přípravka. Prosím všechny, kdo mají zájem a jsou nebo nejsou členy našeho klubu, aby si povídky přečetli, ohodnotili a poslali mi ve zprávě pořadí tří nej zároveň s krátkým popisem důvodů.
Zkuste to stihnout do konce tohoto týdne.
Děkuji.
Narvah
10. 01. 2006
Dát tip
aha, tak už vím jak na to! kdybys mi v až to bude aktuální poslal avi, tak bych přečetl a hlasoval..

StvN
10. 01. 2006
Dát tip
Snad jo.

sidonia
04. 01. 2006
Dát tip
takze: abych pravdu rekla, dalo mi to hodne prace - tim myslim vybrat tri dila.. zaboha sem nemohla dat to treti.. byl to tezkej vyber v tom smyslu, ze se mi zdalo, ze ne vsechny "doporucene v pripravce" jsou "to nej z pecka" /coz, jesy sem to pochopila spravne, bylo smyslem - tedy vybrat to nej/ 1.Narvah: S Veronikou - tohle je z cely "pripravky" dle meho nejlepsi - pusobi nenasilne, bezpsrosredne, je to proste jako by to nekdo vypravel v primym kontaktu a protim to nepusobi tak nejak.. hm.. ledabyle..? jo, to je mozna to slovo.. - je to ctivy a hltala sem kazdy slovo:) - mam holt rada "idiotskej styl":)))) /nic osobniho - narazka na diskuzi/ 2. reka: Talíř u stropu - zaujalo sice mene /ale jen o trochu:)/ - ale taky se mi to zdalo ctivy a zajimavy na treti misto, jak uz sem rekla, sem nemohla vybrat nic pokud je ale podminkou i toto misto obsadit, paxe asi priklanim k dilu Lide neumi umirat (autor Kandelabr), ale neptej se me proc... /asi dobra myslenka a zpracovani/ hm.. oki, nebo sem neco posrala??

sidonia
04. 01. 2006
Dát tip
:))) jezis ja sem debil:)))) omlouvam se vsem, kerych se to mohlo dotknout sem si toho ani nevsimla.. preklepu.. dik za opravu.. huuuuuuuu... to je narez teda...ty vole:))))))))))))

sidonia
04. 01. 2006
Dát tip
se mi furt nesmej, se muze stat kazdymu, no ne?:)))))


hele taxem se na to koukala znovu a vazne je to "u sloupu".. no jo, mi jako bylo krapet divne... ze se tamo zadnym stropu moc nemluvilo.....:(

StvN
04. 01. 2006
Dát tip
sidonia - díky, ale nevim, jestlis to pochopila správně, jsou to nej díla za prosinec, pouze. Příští měsíc bude příští měsíc. Děkuju.

sidonia
04. 01. 2006
Dát tip
jo, taxem to myslela..nej za pros., to je jasny co ma jako znamenat veta "pristi mesic bude pristi mesic"??? to asi nechapu...

StvN
04. 01. 2006
Dát tip
Prostě to je takovej výběr. Když mi s tim nikdo nepomůže, tak to vypadá takhle. Nejsem stroj. Každý měsíc je nějaký měsíc. Povídka měsíce snad přežije.

sidonia
04. 01. 2006
Dát tip
hele, klidek...pohoda, jo /doufam, ze ses uvazanej/ kazdy mesic je naky mesic.. .hm, jo, to mas asi pravdu

pozorovatel
03. 01. 2006
Dát tip
hm... a nedáme tuhle událost do klubu?

StvN
03. 01. 2006
Dát tip
Můžem ji tam dát. Aby těch avíz nebylo málo. jenyk - spoléháme

Kytiii
03. 01. 2006
Dát tip
zkusím - taky

Kytiii
03. 01. 2006
Dát tip
zkusím - taky

Mezon
03. 01. 2006
Dát tip
... du na to ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru