Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezivečer na vklíněnou

06. 01. 2006
0
0
1627
Autor
akredit

Milí přátelé poezie,

 

zveme vás 7. ledna 2006 v 18:00

do pražské internetové čajovny V síti http://www.ecajovna.cz

na mezivečer cyklu spirituální poezie nazvaný Poezie vodních dýmek.

 

Uvidíte a uslyšíte:

Lyryka a Kelly, kterak glosují různé básně, knihy a střípky na pomezí legrace a literatury.

 


Přesná adresa: Jana Masaryka 46, Praha 2 - Vinohrady

 

 

 

Tentokráte se nejedná o plnotučný pořad, na který jste zvyklí. Středobodem přátelského posezení bude směrovaná dekonstrukce přinesených básní a diskuze. Drobná čtení například i z vámi přinesené tvorby přímo na místě.

 

K uvedené kompozici setkání s poezií jsme se uchýlili v reakci na prozatím nevyjasněnou komunikaci s plánovanými autory, kteří opět nemají převážně čas zúčastnit se našeho čtení. Myslíme si, že bez přítomnosti autora je čtení značně ochuzeno. V nynější situaci jsme navíc měli snahu vyhovět přesuny jedněm autorům na úkor jiných autorů a nepřipravili jsme nakonec nic dokonale.

 

Věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň a uvítáte, že nechceme v časové tísni a ukvapenosti formálně poezii odbýt, ale naopak připravit uvolněně co nejdokonalejší zážitek. Pro zajímavost uvedu autory, které máme v úmyslu číst v následujících plnotučných vydáních:

 

chroustjazz (z Písmáka?), swedish_nigg, Raimund (z Totemu), ouvej, Barča (z Totemu);

 

 

 


jaza
07. 01. 2006
Dát tip
shade že se toho chroust nedožil...

Jinovata
06. 01. 2006
Dát tip
Aj :-( Já nepřijdu, ani do školy jsem te'ň nechodil protože doma šprtam na 9.1. na svou osudnou zkoušku z historie. Tak si to užijte, ať se povede

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru