Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hledání

03. 03. 2006
1
0
1283
Autor
Sali

Prosím omluvte drobné chyby jsem v Estounsku a ještě se mi pořadně nepovedlo zprovonit opravu chyb. Což je pro disgrafika docela problém. Ještě jednou se omlouvám a doufám, že to čtenář pochopí. Příjemné čtení. ``Člověk si začne vážit věcí, až když je ztratí.`` Každý to zná, však nikdo si to neuvědomuje až do chvíle, kdy se to stane.

Svůj stav nenazval bych osvícením ani prozřením, ba nepřirovnal bych ho ani k vystoupení nad mraky, jak je oblíbeno. Naopak spíše cestou do temnoty, do hlubin duše a tmy. Zde potkám své démony a nestvůry mnou stvořené. Zde se s nimi musím utkat na otevřeném poli válečném a ať se to komu líbí nebo ne , válka je někdy jedinou cestou, jak naleznout v sobě mír. Možná to bude naposled, možná poprvé a ta bitva nikdy neskonči. Nevím, jestli je ta cesta dobrá nebo zavede mne do zkázy. To ukáže čas. Tuším však i bojím se zároveň, že se na ni musím vydat a až vše ustane, teprve potom spatřím její význam. Popíral jsem boha a nenáviděl vsechy církve světa. Snažil se je potírat, všude kde to šlo. Však vědomí a touha mi ukázali, že On není v kostelech, ale v srdi. Proto prosím Ho o sílu a odvahu. Nechť stane se, co stát se má.


Sali
04. 03. 2006
Dát tip
Ne ono to tu neni tak zle to spis doma. Dejou e veci ktere nemuzu ovlivnit a to mne trochu dohani k silenstvi a tak. Dekuji za kritiku i za tip.

vesuvanka
03. 03. 2006
Dát tip
On není v kostelech, ale v srdci... je to tak, někdy potřebujeme delší čas než to zjistíme. Dílko mě zaujalo, asi to tam není lehké...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru