Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zas jedno ráno

05. 03. 2006
0
0
1135
Autor
froxx

Ráno. Zase. Stejný jako včerejší, stejný jako zítřejší. A přece jiný.

Tímhle ránem to začlo jinak.

I když úplně stejně.

Ráno mi zazvonil budík, vzbudil mě. Funkce budíku- budit lidi, fakt běs. Nemám rád buzení budíkem, hm průšvih, bez budíku se nevzbudim. 

Ranní cesty mě doopravdy fascinujou. Ani teď tomu neni jinak.

Celej uřícenej, zas tak uřícenej ne, běžim na zastávku stihnout autobus. Stíhám. Ještě musím čekat. Zase je to stejný. Každý ráno dobíhám, myslim, že nestíhám a pak čekám..

..proč na mě proboha ta ženská tak divně kouká? Sedí naproti mě.  V silnici musí být ňáký díry. Ten autobus neustále hází. Drkáme do sebe koleny. To sou ty pitomý trojsedačky. Nejsou to trojsedačky. Mě tak jenom vždycky asociujou. Je to dvojsedačka a naproti ní ta jedna osamělá. Znáte. Je to krásný pro jednoho. Nesnáším, když si na protější ještě někdo sedne. Drkáme do sebe koleny. 

Možná sem si ráno fakt moh vzít jiný triko. No a co? Proboha, ať už na mě tak nezírá.

Něktěří lidé si neuvědomují, že upřený dlouhotrvající pohled upoutá. Promiňtě madam, ty vaše vytřeštěný vočiska nejdou přehlídnout. Nedívejte se na mě. Je to divný.

Aha, zajímavé.. poslouchám hovor dvou slečen stojících vedle mě. Ne, nejsem nevychován. Jsem vychován.To metro je zase narvaný.  Slečny stojí přímo u mě, musim je poslouchat. Kolik jim je? 12? 13? "..až mi bude vosumnáct vypadnu vod našich, je to fakt vopruz, samá buzerace..". Haha, holčičky dovolte, abych se zasmál.

Narvaný metra.

Tak kdo? Moje oblíbená zábava. Jo, třeba tenhle fakt vtipně vyhlížející týpek. Vyberu si a zkoumám. Proboha proč má rozkrok někde u kolen? Asi se začnu smát. Myslí si, že je drsnej? ..krása, subjektivní. 

    

 


froxx
14. 04. 2006
Dát tip
žádný omluvy! děkuji:) hrozně mi pomůžou prostě ohlasy na něco. víš, nikdy mě nenapadlo psát něco takhle "veřejně". hrozně si tady vážim toho, že fakt slyším názor někoho, prostě jenom na ten zmatečnej shluk, co si tak "z rozmaru" vytvořím. zamyslím se nad myšlenkou.. díky:)

Jasně, taky o tom to je, ale... Myslím, že tím chceš i něco říct, někomu, nám... Ale my to první musíme pochopit, musíme to číst a vědět o čem píšeš, nebo aspoň si do té tvé myšleky vložit nějakou svoji, která nám tam pasuje. A u totoho díla jsem nějak nepobrala co tím chceš říct, proč to říkáš, vůbec nic....Je tam sice pár moc hezkých obratů, ale nic víc....Promiň

froxx
14. 04. 2006
Dát tip
jiný zpracování? můžeš trochu víc rozvést..;)? víš, moje psaní vypadá zhruba tak, že se potácím v ňáký náladě (většinou je něčím atypická) a tak si řeknu, "hmm, to by chtělo ňák zvěčnit, zvěčnit na papír" a již se píše, viš;) moc nad tím nepřemejšlim..

Myslím, že trochu jiné zpracování by tomu(téhle myšlence)nezaškodilo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru