Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Aγάπη πόυος αγαπώ

04. 03. 2001
3
0
1501
Autor
Henry_Cold

(Aghapi ponos aghapo) Tvým jazykem vkládáš mi do úst slova, ochutnala’s jak chutná má bolest, dnes už víš jak je hořká, …snad naše víra nás schová. Je zde cesta – Bytí se po ní prochází, jdeš-li po ní, nic ti neschází. Avšak co tvá duše nachází, hle – Srdce – a z Nebe pochází… Co tu dělá? Spadlo dolů, nemělo už sílu z bratrů skonů, mělo pár skvělých snů, žít na Zemi jen pár pouhých lidských dnů. Má láska je navždy prokletá dnešním dnem víc než staletá, proměnil jsem stříbro a krystal v myšlenku, každý den je pro mne bolestí, uchem na hrnku. Kolik kroků, tolik bolesti, Ach jak já to cítím, Chci probrečet celý den a noc, před oltářem klečet a modlit se, ráno, ještě ne, prosímtě dost!…
je to síla a tip

Carodej
07. 03. 2001
Dát tip
Pozoruhodná báseň........ oslovující.

Albireo
04. 03. 2001
Dát tip
To je nádhera! TIP

Kovi
04. 03. 2001
Dát tip
Výborné.. avšak tip bych si dát nedovolila - žádné novátorství - co se výrazů týče.. rýmy okoukané-mnohdy až příliš... Zajímavá připodobnění..

Katerina
04. 03. 2001
Dát tip
Chci probrečet celý den a noc !!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru