Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CHCI!

10. 04. 2006
3
0
1754
Autor
karmen

Pro tebe .... Č

Chci vidět věci tak jak jsou, ikdyž je to složité. Chci vidět v očích žár, když na mě pohlédnou. Chci mít sny, které vyložím si sama a nepotřebuju snář! Chci být snílek, aby mě druhý tak bral. Chci žít, žít sama a bezzábran! Chci vidět vše o svém světě se dozvědět. Chci poznat sama sebe, přitom na druhé hledět. Chci ráno vstát s postele a vědět že si v ní, ještě semnou jsi. Chci poznat také tebe, pohladit, obejmout, vedle tebe stát i sedět! S tebou v dobrém i zlém za ruku jít, našimi činy se opít! Chci cítit tvé tělo vedle svého, vědět, že nejsi pro každého a doufat, že až přijde další den nebude jeden z nás podveden. Chci abys mě hladil ve spánku, cítit tvé rty při probouzení, věřit, že tohle nebude jen krátké smyslů poblouznění. Chci víno s tebou pít, sladkou píseň nechat v uších znít, ještě dnes touhou se nechat políbit, Svou duši tobě zaslíbit. Chci, aby mě brali jaká jsem, ponořit se do sebe, vidět vše proměnné. Chci aby u mě člověk byl, co mi věří, vše jako já jemu, mi svěří, bez zábran. Ale to asi najdu jen stěží, to dříve spadnou hodiny ze všech světových věží!
Motysk01
29. 07. 2006
Dát tip
Děkuji moc krásná báseň snad ze života každého z nás.

Motysk01
29. 07. 2006
Dát tip
Děkuji moc krásná báseň snad ze života každého z nás.

karmen
15. 04. 2006
Dát tip
dekuji ti potesil si me:)

MADVLAD
15. 04. 2006
Dát tip
Fakt líbí-na tohle téma 90proc.básní či songů jsou sentimentální sračky,to nejpokleslejší z nejpokleslejšího!Tohle ne!Napadá mě u toho jeden příměr-Hollywoodské dojáky-většinou mě dojmou tak,že tu trapnost nemůžu vydržet ani do půlky-a nedejbože-ty co dohlídnu do konce,kde to vše vygraduje!A pak se podívám na 3hodinový-taky hollywoodský,a taky doják,a já na konci fakt brečím-taková ta"lidskost"-netrapně podaná-a vnímaná tak,jak by měla-srdcem,a ne rozumem se tam táhne celým filmem.Tohle mě ten film-bůhvíproč připomíná.Jmenuje se Zelená míle.Jsou tam sic-tak jako tady slabší momenty-občas přeefektovanost-ale ti amíci by to bez ní nepochopili,tady zase pár pasáží,evokukjících puberťácké deníčky-ale ty vždy další věta napraví-a hlavně cítím z toho upřímnost!Upřímný tip!:-)!

Čumák
10. 04. 2006
Dát tip
je to moc krasne, ale asi budu brecet

Jolana19
10. 04. 2006
Dát tip
sice nevím kdo je Č, ale myslím, že by ho to mohlo potěšit, je to moc hezké vyznání

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru