Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zaječí výkřik

26. 04. 2006
4
1
2211
Autor
Bossman

<a href="http://www.misovic.net/images/blog/dalibor_Janda_Hurikan.mp3">HURIKAN</a>


Kola se kroutí dál...

   Semafor na přechodu pro chodce přepnul na zelenou. Destičky se zakously do kotoučů a motor zavrčel na volnoběh. Vyhodil jsem zbytek cigára směrem k semaforu a zařadil jedničku. Jeden z prvních letních dnů, kdy jestě studený vítr nadzvedá dívkám sukně. Ty se jen koketne ohlídnou zkontrolvat, kdo všechno se jim za tu vteřinku stihnul podívat na kalhotky. Viděl jsem, co mi vítr chtěl ukázal a přes přední sklo pozoroval červenající se tváře a houpající zadeček. Začal jsem štelovat rádio, než jsem si uvědomil, že muzika, která mi drtí uši, přihází z venčí. Úsměvnym  pohledem jsem přejel po autě, který housem překřičelo ruch křižovatky. "Rock da Party!!!". Nevim kdy přijel, ale stál vedle mě starej Peugeot, stříkačka. Černý fólie na sklech a vyleštěná světle šedivá metalíza. Do půlky staženym okýnkem jsem pozoroval zlatej prsten na řidičově ruce, chladnokrevně svírající volant. Schovával tvář, ale tůroval motor. Závodník. Se zhasnutím zelenýho panáčka jsem zvýšil otáčky na tři a půl tisíce a začal dýchat do rytmu klikání semaforu. Taky závodim a cesta byla volná. „Eliško? Hmm? Když jsem tě vodil na Petřín, chtělas do Karlovek. Když jsem ti zajel pod tričko, řvalas že ti ho vytahám. „Pojď do Karlovek, mám volný vstupy. Vybrali mě na titulku toho svýho časopisu, mám až do konce roku vstup zdarma. Dane pojď!“ Prolítly mi hlavou její hnědý oči a ty nádherný velký prsa v červenym tílku..        
Nikdy jsem neměl touhu podívat se na chod nejproflaklejsi diskoteky v Praze - Karlových lázní. Pozorovat krásný dívky, který s minimem oblečení kroutí malou prdelkou do rytmu. Ve vzduchu sex a použitý mrdgumy na poplivanejch hajzlech.    

   Slunečně oranžová rozšířila zorničky a spojka se zvedla od podlahy. Zajímalo by mě, jak bys o mě přemejšlela teď? Po šesti letech? Pořád mám tu svoji věčně romantickou krev a vychutnávám tichý místa. Jen si čas od času zablbnu s těma tvejma „grázlama“. Já byl tenkrát taky a dlouho, krásko, ale nechtěl jsem abys to věděla. Já se styděl za to jaký jsem. Policajtum koukat přímo do očí a hledat důvody k praní. Nebezpečný obchody, což bylo pro mladýho kluka jako vyhrát Šťastných deset. A tys prostě chtěla pozéra, co vystavuje tetování a ruce z posilovny. To já nebyl, já si hraju na schovku se stínem. Jednou jsem přišel pozdě. Už u tebe stáli dva italové a tys jim podávala svoje číslo. Psal jsem ti básně smskou a tys mi nakonec poslala: „sbohem“...

   Horká guma zalejzala do mezer v silnici a černej kouř halil směr. Jako dva delfíni plující za věčností, vystartovaly stovky koní k běhu. Otáčky držely na pěti a půl tisících a s každou zařazenou rychlostí zpívaly jinou píseň

 

 


1 názor

Natali_A
27. 04. 2006
Dát tip
kuuuva, to je síla:o(put me out from inside:( vždycky mě tak dojmeš:(( achjo, seš dobrej. a zatraceně.

Jolana19
27. 04. 2006
Dát tip
Bossi, z toho ale fakt nejde poznat, že Hurikán je mp3, já si hned říkala, že ten prolog je nějak divnej, napadla mě i písnička, ale i bouřka :), no ale, že by to bylo k poslechu to mi nedošlo :) Díky za info :)

Jolana19
27. 04. 2006
Dát tip
poslední odstavec je perfektní

Bossman
26. 04. 2006
Dát tip
Dix za skorotip:))

Smutná, hluboká, ale moc se mi líbí. Máš tam pár moc hezkých obrazů. t.i.p for You

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru