Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Silence

01. 05. 2006
3
0
2082
Autor
Fil

Bolíš mě Ve vztahu / bez vztahu …kéž viděl bych dál

Květiny na práh

Se zřejmě nenosí a verše do vlasů

Jen blázen by psal

 

Třešňové naděje v samotě líbat

A pupen nitra

Na těle hřát

 

Jak vykřesat oheň                                 

Jenž švihnutím zhynul

Tak už mě. prosím, tak už mě spal!                        

 

Ticho

 

 


sme si mohly myslet, že to zůstane u Vás bez odezvy.. proč My se tak snažíme, když snaha vyjde na prázdno...i tací sme....:-)) hodilo to jinam....za tím si stojíme! fantazii je potřeba rozvíjet všady a ne "jinde" :-)) motýlka nechejte létat po lukách a polích :-)

Fil
18. 06. 2006
Dát tip
co My na to? Nic necháme to tak:-)) klavír máme hrát neumíme:-) fantazie běžte rozvíjet jinak a jinde, ne tady a nemyslíme, že slovo Ticho to hodilo někam mimo fantzie:-) nebráním se diskusi, mám ji rád!:-) motýlek a jsem komplet:-)

výborně.... tak začátek by byl.... a trochu to zvětším, co Vy na to? :-)) ale houbelec to skončí...si zahraj na klavíru m.2 a uvidíš, jak to skřípe a je disharmonické :-))) když to končí tak pateticky, tak každé další slovo je navíc a zbytečné a nenecháváš prostor pro rozvíjení fantazie.... a šak já Ti to neberu, že to píšeš Ty, pouze s Tebou vo tom diskutuji... :-)) aspoň se chováš tady slušně :-)

Fil
18. 06. 2006
Dát tip
no dobrá, barvu uznám, ale písmo ne-e:-) a zřejmé to je, ale v čase poem a to ticho je jako po čase. když by tam nebylo, skončí to v čase předešlých slok. Píšu to já, ne ty:-)) A já neřvu ni u sebe vidíš:-)

máme normální monitory, jen Ty ho máš divnej bo to znáš nazpaměť....proto se Ti to nezdá....si ho neměň.... font taky nejni nic moc a žůžová.... básníku, že si nevyslyšen je zřejmé z poslední věty... Ticho je tam navíc, třeskuté a nemelodické.... taková m.2.... brrr mluvím.... neřvu, vidíš, jak se máš chovat na návštěvě? :-)

Fil
18. 06. 2006
Dát tip
nezměním, nezměním, nezměním...nevím co máte za monitory, já to přečtu parádně? a to "ticho" na konci-básník si stýská a to TICHO znamená, že je nevyslyšen, že je to marné a ke změně nedojde-tak takhle a klidně mluv, u mě se nekřičí, ale mluv

písmo, písmo písmo... kdybych moc rýpala, tak se ohraď, neříkám, že Ti to bude co platné, ale jen tak pro radost sobě :-)) sííím Tě proč je tam to ticho....jde to v rytmu tralala tralala a pak buch a je tam něco, nad čím mi rozum prostě stojí...aaa nestojíš o hlubší už mlčím

Emerwen_mk
02. 05. 2006
Dát tip
A jen já, blázen, si splétám vlasy a čekám...na báseň, co přiletí s větrem. A květiny hledám jen na louce a pod třešní najdu..jen sama sebe.

Fil
01. 05. 2006
Dát tip
želva:jasný Cherubínek: strašně jsem se s tím pral a nakonec to stejně nezvládl, myšlenk vyjádřit ten pocit byla silnější než tomu dát ještě uměleckou formu-plně s Tebou souhlasím, ale proto taky jsem tu dal, že nestojím o hlubší kritku:-)

zelva
01. 05. 2006
Dát tip
už je máj lásky čas popadni nejakou a šup s nou pod třešnu...tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru