Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kůň

19. 05. 2006
2
0
1388
Autor
karmen
Řehtám proháním se lesní loukou,hledím na tebe a ty mě příjemně lechtáš. Tak jak to miluji. Zapleteš mi hřívu, osedláš, není divu, projížďky na mě ráda máš. Tak letím krajinou, dávám ti volnost, jsi zase nevinou, neznáš starost, teď u mě, a z toho já mám radost. Tak klidně seď, nech vítr vát, jen mě veď, ani jeden z nás, není sám. Milujeme rychlost, nesnášíme závislost a přesto bez sebe nemůžeme žít! Tolik času můžeme mít, nebraň se, zapomeň. Obloha je modrá, slunce svítí, tráva je křupavá a velice dobrá, jako kostka cukru z tvé dlaně. Vše jde náhle tak snadně! Letím rychlostí blesku. Klusem mířím do dáli, neposlouchej toho kecku! Však on spolyká prach za námi! Jsem tvůj přítel, mám tě rád, jsi vděčná, že kůň je tvůj věrný kamarád.
Lady Killer
22. 06. 2006
Dát tip
Hmmm... u téhle básně mě mrazí, já na koni jezdím! Mám (ne ve svém vlastnictví)mladou bílou plnokrevnou klisnu! Úplně sem si vybavila jízdu krajinou v plným trysku na ní, je rychlá... dokonalá, mám jí ráda! O to víc mě teď bolí, že jí majitel chce prodat.... co bude bez ní, ona je má svoboda....

karmen
24. 05. 2006
Dát tip
jojo miluju koně....psi.....v celku dá se říci všechna zvířátka

Nickyx
21. 05. 2006
Dát tip
máš ráda koně? *

Čumák
20. 05. 2006
Dát tip
:o)

Jolana19
19. 05. 2006
Dát tip
*t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru