Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prasátko to má v životě strašně těžký!!!

Výběr: jenyk
05. 07. 2006
2
0
3316
Autor
Fil

z jedoho serveru... Někdy je těžký se prosadit, ať jste sebelepší.:-)

"Medvídek Pú se v turecké televizi TRT neobjeví. Důvodem je podle deníku Cumhuriyet jeho malý kamarád Prasátko. Turecká vláda podle Cumhuriyetu zatlačila na televizi, protože prase je pro muslimy nečisté. Turecké děti tak zůstanou "ušetřeny" nezdravého ideologického vlivu růžového Prasátka.....Nejdříve chtěli pracovníci TRT Prasátko vystříhat, ale nešlo to, protože je ve filmu příliš často. Nakonec tedy film úplně vyřadili..."

Prasátko to má v životě strašně těžký!!!


Fil
30. 07. 2006
Dát tip
ale vůbec ne:-)

NePoe_ta
30. 07. 2006
Dát tip
Upřednostnil sem turka, inu po ránu ... Nemáš mi to za zlé? :)

Fil
30. 07. 2006
Dát tip
pravdu díš, včera jsem měl čuníka na roštu:-) Nu a na Tvoji otázku-Prasátko!

NePoe_ta
29. 07. 2006
Dát tip
Tak ... prase nebo Turek?

NePoe_ta
29. 07. 2006
Dát tip
Být prasetem nikdy nebyla selanka. Když jen pomyslím na osud Kulíška z Orwellovi farmy zvířat ... naskýtá se jediná otázka: Prase nebo člověk? Co korán šmahem vyřešil, okcidentální civil zamžil! S prasátkem ulíhá k dětem do postele, nejraději však milé zlaté sele, na roštu ...

Fil
28. 07. 2006
Dát tip
ale Tvá pusa je:-) no spíš satanášek:-) máááám:-) nestdím, v noci žiju a ve dne spím:-)Ty neee?:-)

nepřekrucujuuu.... nejsu ždímačka! :-) bych Tě chtěla vidět vyletěného z kůže.. takovej malej andělíček, jo? :-)) má mě rád, nemá mě rád :-))) spíš? teď ve dne a Ty spíš?! to se nestydíš? :-)

Fil
25. 07. 2006
Dát tip
neoponuješ neb překrucuješ:-) jakříkám, občas bych s Tebe vyletěl z kůže, ale to já rád:-)) a já se spíšdivím, když se tam vlezou, nepřemýšlím-lítám si v oblacích:-)

ano, páč pitný režim se má dodržovat a já vypiju tak 5 litrů vody denně, takže vyjímečně s Tebou souhlasím a všimni si, že ani neoponuju :-) protože si takový ňuňavý bobišek.. ťuťuuu :-))) no jo, a pak se divíš, že kytky co jsi nařezal se Ti nevlezou do vázy.....horká hlava, co? :)

Fil
23. 07. 2006
Dát tip
Nu řekl bych, že ty piješ víc než já teď:-)Proč pořád ty zdrobněliny dětinský, si potřebujem něco dokázat či co?:-) ju ju na dietky já jsem kanec:-)chro chro juuu musím jí jít pro nový papání... matika mi nešla a nepůjde, já jak vidím, tak řežu:-)

právě.... skoro :-) a vo tom to je prďolko :-)) no a co, koleje jsou procházka růžovým sadem.... samej fet, pohoda a klídek....tak co zase máš s tím, že je to nějaká zkušenost... :-))) to je fakt, taková dieta se může taky hodit.... :-))dobře, já makám Ty líbáš....strašilku na košilku? :-))) jak tisíc významů? to je úhel pohledu, který se rovná úhlu dopadu :-)))

Fil
22. 07. 2006
Dát tip
dyť už skoro nepijuuuu!:-) zas o tolik starší nejsi a myslím, že máš za asebou tak polovinu cojá:-))nezapomeň 9let na kolejích VŠ:-)))Na to nemáš holka:-) Na co jíst, když můžeš líbat?:-)Ty makej já líbám, vlastně nelíbám:-(ale rád bych...:-) mlvíš jak v hUSA:_))Jeno lovo tisíc významů:-)

checht, si myslíš, že by docházel dech?! :-)) si zase jenom myslíš z cestně, nechlastej tolik :-)) jo, osel! :-) hech, ceš říct, že máš už nějakou zkušenost? s krupicovou kaší možná....bych uznala! :-) sem materialista, lásky se nenajíš a štěstím si chleba neosolíš, romantiku :-))) necachtám, neny bazen neny laska....a narcisky můžu, enem už nekvetou... škoda jich... :-))

Fil
21. 07. 2006
Dát tip
musím Ti dát pocit, že ještě udržíš krok s námi mladšími a tak nahrávám:-)Osel. mluvím, jak zobák narostl a jak zkušenost naučila. materialisto, spíše pocit jež srdce štěstím trhá a ne klima-změnu-zaci:-) Zase se cachtáš, pořád jen slyším já já já!Narcistko:-))

heeej, nenahrávej mi tolik na smeče, bo přitvrdím a jediný vítěz zbude tu já :-)) a ijáááčeeeek...trdlo :-)) líbí, líbí.... mluvíš, jak puberťák... drahý :-)) nemyslím, že škoda, spíše octávie s klimatizací by se náramně hodila, si piš! :-)) já su víc, byla je a bude... a i billa dnes :-))

Fil
20. 07. 2006
Dát tip
osel je to a basta, tvrdím vodu:-) líbí někdy je víc než vše. vlastně je to vše o co jde. Škoda, že neznám, jenom škoda!:-) Co je víc?:-)

si tam přidal osla? :-)) sou mi změny.... na osla nehraju, ten je navíc :-)) hehe, neříkej hop...buď rád, že mě neznáš... :-)) btw: ano líbí, ale není to všechno, že:-))

Fil
20. 07. 2006
Dát tip
nu být tak neústupá kvůli oslovi:)) A říkáš zelený oči, že se líbí, to máš horší, to mě se líbíš ty:-))

ani jednou a to sem hrála samý nebezpečný hry :-)) prooooč?!

Fil
19. 07. 2006
Dát tip
že ty jsi upadla na táboře viď?.-)))

nee.... hlasuju pro ijáčka, žádný prase :-)) a nepřemluvíš mě ani houby... tak a ženský do toho netahej....to máš stejný jak s očima, taky se mi líbí zelený a ostatní můžou mít třeba zlatý a je jim to houby platný :-))))))

Fil
19. 07. 2006
Dát tip
Prasátko a nerozčiluj mě!!! To je celá ženská, hlasuje jen podle jména:-))A půjde do čela jen jak to roztroubím, že se hlasuje a pokud vím tak na oplátku by si mi měla hlasovat pro prasátko:-)

prase je to....malý, ale prase a ijáček je prostě božíííí :-)) a nevyhraje, páč nemá tak ňuňací méno jako iják :-))tak možná do taháku... tádydádydá :-))

Fil
18. 07. 2006
Dát tip
Prasátko je to, ne prase!!!!A je to chůdě a má právo vyhrát A já věřím, že půjde do trháku!:-)

houby přezíravost, je to zamilovanost do absurdity, což já možu :-)) a uznej... prase nebo ijáček?! :-)) ijáček je jednička a na tom ani prasátko nemůže nic změnit :-)) ni Ty :-))

Fil
17. 07. 2006
Dát tip
No to je zae přezíravost, kůli jménu odsoudit ostatní:-)

páč ijáček je úžasný méno.... proto :-)) ale prasátko je chůdě, nezastírám :-))

Fil
16. 07. 2006
Dát tip
no tak co je to za chůdě, když dáš hlas Ijáčkovi?:-) Pú 0 Tygr 0 Ijáček 3 Králík 1 Prasátko 1 Sova 1

chůdě malýýý....!! já hlasuju pro ijáčka :-))) ňuf :-)

Fil
11. 07. 2006
Dát tip
Vtom případě jde Ijáček do čela...prozatím...:-) Pú 0 Tygr 0 Ijáček 2 Králík 1 Prasátko 1 Sova 1

finarfin
11. 07. 2006
Dát tip
dávám bod Ijáčkovi :-)

Fil
07. 07. 2006
Dát tip
sakra nějak se nám ty zvířata množí, ale nemění to nic na tom, že prasátko pořád se nemůže prosadit-má to těžkýýý:-) Pú 0 Tygr 0 Ijáček 1 Králík 1 Prasátko 1 Sova 1

Jolana19
07. 07. 2006
Dát tip
mám ráda sovu, moc toho sice nenakecá, ale když už tak to stojí za to

Fil
06. 07. 2006
Dát tip
králík má vedlejšku, ale nechám ho tam-začíná se lámat chleba viditelně.-)) Jáááááááááááááááááááááá já prasátka chráním a v bříšku jsou v největším bezpečí.-))

samain
06. 07. 2006
Dát tip
Já jsem pro králíka bo my musíme držet při sobě :) Pú 0 Tygr 0 Ijáček 1 Králík 1 Prasátko 1 A File, Ty beztak hlasuješ pro prasátko bo ho máš rád na talíři :(

Fil
05. 07. 2006
Dát tip
martinez: ne ne každý za sebe, poslal jsem jí avi, když bude chtít hlasovat zahlasuje:-) Yeziiinka:snad to nebude tak horký, Němci nám taky nenutí tupláky a Poláci neposílají věrozvěsty:-)

Yeziiinka
05. 07. 2006
Dát tip
Vřele přivítejme Turecko v Evropě... Hlavně si tu potom ale nikdo nezpívejme Tři čuníky od Nohavici nebo nedej bože Prasátko nemá hlad od Vltavy.

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
já brala jeden hlas od tibbaR_etihW...

Fil
05. 07. 2006
Dát tip
mrkal jsem na to:-)děkujííí! A jak to že jsi dala Ijáčkovi 2 body?Každej musí za sebe:-)Oprava: Pú 0 Tygr 0 Ijáček 1 Prasátko 1

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
pro tebe, File - snad to bude fungovat... http://blog.lide.cz/Leninkaaa/obrazky_disney_medvidek_pu/

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
já taky hlasuju pro Ijáčka... je to takový pomatený zpomalený flegmatik... Pú 0 Tygr 0 Ijáček 2 Prasátko 1

Fil
05. 07. 2006
Dát tip
V pořádku, pokračujte-nic hlubokého nezaznělo:-)Já Púa nečetl, já mohl číst jen "český" knížky-tak to budu asi ještě pod propastí:-)Dejte mi Medvídka Pú chci vééén:-)A tím zahajuji hlasování, kdo je nejlepší(má nejvíc sympatií)-dávám bod pasátku-má to strašně těžký!!! Pú:0 Tygr:0 Ijáček:0 Prasátko:1

Nejlepší je Ijáček - flegmouš a zároveň psychopat

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
no - podle mne to vyjde nastejno... bez Medvídka Pú... (myslíš že naše kritiky splňují požadavek na nehlubokost? :o)

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
vidíš, tak to já asi tedy strávila mládí a celý dosavadní život v propasti... já ho nedostala dodnes :o((

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
možná kdybys ho dostal dřív byl by z tebe úplně jiný člověk... :o))

martinez
05. 07. 2006
Dát tip
miluju Medvídka Pú a všechny kolem něj... tohle drama před spaním jsem neměla číst... :o((

Fil
04. 07. 2006
Dát tip
je to možný, já to neviděl-neva zas se tak nic neděje ne?.-)

zelva
04. 07. 2006
Dát tip
ale top už říkali v telce

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru