Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KDY UŽ KONEČNĚ POCHOPÍŠ...

22. 03. 2001
2
0
1492
Autor
Kamenna_Tvar

*9.3.2000

Kdy už konečně pochopíš, že to není láska, co cítím? Protože milovat někoho pro mne znamená něco zvláštního něco, co nedovedu dát každému. Snad jen občas přijde myšlenka, že by to mohlo být krásné, to když slyším slova plynoucí z Tvých úst, ale vzápětí je zase pryč, když si uvědomím, že to nikdy neuděláš, že nikdy nepřijdeš, abys řekl těch pár vět, které změní přátelství v něco daleko osobnějšího. I když jsi pro mne někým zvláštním někým, koho si vážím, někým, kdo má moc hezkou tvář někým, kdo mne dokáže rozesmát někým, kdo je mi neuvěřitelně blízký někým, kdo je sám sebou, takže je těžké Tě nemít ráda. Ale jak bych Tě mohla milovat, když Tě skoro neznám?
rire
22. 03. 2001
Dát tip
vse co chci je mit rad a ne a ne milovat proste mit rad a usmivat nepoznan ztraceny sam v sobe s ohnem v ocich tapu rad ale nechci milovat ja nechci vsechno dat jsem svuj ale pohlazeni a usmevy co dam patri tobe doteky, zerty i verse jsem jen svuj tulak s radosti v srdci clovek se vzpominkou na smutek a jen mi chybi pohlazeni dat a dostavat

Albireo
22. 03. 2001
Dát tip
Tak tohle vidím jasně na Tip.

Albireo
22. 03. 2001
Dát tip
A druhý bych moc rád dal rirovi, kdyby to šlo.

Vyjan
22. 03. 2001
Dát tip
Spíš řečnické cvičení než báseň. Nenech se tak unášet poetickými pocity a pokus se spíš soustředit na co největší zahuštění významu. Říct co nejvíc co nejmíň slovy.

JiKo
22. 03. 2001
Dát tip
kdo tě honí?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru