Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vážka

23. 08. 2006
3
0
1745
Autor
Magali

Blbůstkoidní miniatura při středečním večeru;)

Na křídlech
vážky
uletěl bych
až na kraj světa
 
Na křídlech
vážky
Až k nebesům
 
Tam sedl bych si na tvé řásky
a setřásal bych z nich rosu.
 
Na křídlech
vážky
vrátil bych se
 
Na křídlech
vážky
Do pekla
 
Pak pohladil bych tvoje vlásky
...
Ach kampak jsi mi utekla?


Magali
05. 09. 2006
Dát tip
Tiché_moře: díky za návštěvu, já opakování ráda, takže ho u mě najdeš častěji. Anyz: děkuji ti, potěšilas;)

Anyz
04. 09. 2006
Dát tip
Tam sedl bych si na tvé řásky a setřásal bych z nich rosu. Na křídlech vážky vrátil bych se mile a jednoduche

Líbí líbí co jiného říct pěkné dílko,které hřeje u srdíčka,ale docela mi při čtení vadilo,že se tam objevuje často slovo važka,není to ani vytknuti,ale je to spíše taková malá poznámečka na ukončeni mého nazoru..jen tak dál pokračuj:)))

Magali
26. 08. 2006
Dát tip
Stínolez: přesně tak, díky za návštěvu a kritiku;) Oldjerry: nezarazilo - to jsem ráda;) Vlastně jsem váhala, do jaké kategorie to dát... a vyšlo mi z toho tohle:) Díky, tvého názoru si vážím. Hlásek: a tak je to skoro vždy, poezie, pokud není polopatická (neználek atd:), může být pro všechny a o všem... záleží jen na tobě a tvém příběhu. Děkuji za kritiku a za NÁŠ příběh. Marianko... A všichni se (s)mějte krásně a mějte slunce v duši.

Co říct...krásná, smutná...já nevím. Asi si do toho dávám svou verzi-svůj příběh, a tak to nemůžu ani posoudit, ale vyvolává to ve mně velmi příjemný pocit(takový smutně smířený) prostě TIP a úklona. Papky.

Oldjerry
24. 08. 2006
Dát tip
Mám jewdinou námitku : kategorii - lépe by seděla charakteristika Miniatury (ohne - minus - Hříčky). Křídla vážky mne nezarazila, protože byla zpracována trochu jinak, než dosud.. prostě nová kvalita.

Stínolez
24. 08. 2006
Dát tip
Asi tak viz Jakubisko... Ohraé sousloví, které někdy, je použito tak, že vůbec nevadí.. A navíc.. i když celý život fotíme jednu fotku ze stejného místa, nikdy - opravdu nikdy nebude stejná, protože vždy bude jiné světlo, jiné počasí a tak.. A takhle je to s těmi "na křídlech vážky" - Mnohokráte použito, ale pokaždé jinak..;)

Je to hezká miniaturka, tak proč ne?

Magali
23. 08. 2006
Dát tip
Jakubisko: máš pravdu, takových křídel už v básních asi bylo dosti, ale mně se taky líbí:) Když mňam, tak dobrou chuť a děkuji velmi pěkně až přepěkně;) Lucifer´s Angel: někdo někde určitě bude, zkus se obrátit - třeba stojí za tebou... Krása? Díky za taková slova, tahle blbůstka si je snad ani nezaslouží. Díky za návštěvu;)

Krása.. škoda, že to nikdo nepíše pro mě:( *

Jakubisko
23. 08. 2006
Dát tip
Huh...křídla vážky je sice trošku ohrané sousloví, leč to mi vůbec nevadí...:) Krásná parafráze na věrnost...až navěky...kdykoliv..:o) moc moc mňam ;) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru