Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PROČ VLASTNĚ?

30. 03. 2001
0
0
1267
Autor
Kamenna_Tvar

*1.11.2000

Došlo na má slova vždycky na ně dojde... Jen si čím dál tím častěji přeji, že bych byla radši, kdyby na ně nedocházelo, protože pak bych byla šťastná... Protože teď už vím, že Ty by´s nebyl jen jedním z té dlouhé řady zbabělců, kteří se ani neobtěžují nakouknout pod tu skořápku, kterou nosím místo šatů... Já Ti tolik věřila a Ty´s mne tolik zklamal... Chybíš mi, ale tentokrát vím, že chci odejít navždy alespoň doufám... Navždy skoncovat s tou záležitostí, která se táhne už tolik let... Je plná smutku, slz a nedůvěry a mezi tím se vším se krčí pár střípků štěstí, úsměvů a možná i pár záblesků lásky... Bohužel... Jsme příliš do sebe uzavření příliš sví příliš stydliví příliš ovlivnitelní příliš zranitelní jsme příliš stejní... Myslela jsem si, že nám to pomůže se lépe pochopit, že se vlastně už dlouho ve skrytu duše chápeme... Až nyní vím, jak hluboce jsem se mýlila až nyní vím, že nám je to spíš na obtíž, protože se nedokážeme otevřít jeden druhému, protože se bojíme, že budeme příliš šťastní až nám to ublíží, protože jsme hloupí protože... Proč vlastně???
uz se stalo a je mi lip!!! :o)))))))) Tralalaaaaaaaaaaa

Marigold
14. 03. 2003
Dát tip
:)

Marigold
03. 04. 2001
Dát tip
Víš kaménku, oni mají pravdu...nemůžeš takhle žít dál a i kdyby to pro tebe byla sebevětší inspirace, tak to dílo, ať je jakékoliv nestojí za nic, protože to tebe bude ničit. Vím o čem mluvím... Vzdej se žalu, který se ti až příliš zalíbil nebo tě stáhne do hlubin, o který nemáš ani tušení... Vzdej se sebelítosti... Prosím...prosím tě... M.

Albireo
30. 03. 2001
Dát tip
Píšeš moc hezky, ale připadá mi to trochu na jedno brdo. Já vím, Ty na něj taky musíš pořád myslet, že?

No jo, tak už to v životě chodí... Ale jestli to dopadne, budete mít ode mě zase na chvíli pokoj! :))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru