Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis

31. 10. 2006
4
43
3052
DOPIS Měl jsem Tě rád, jako svojí kamarádku. Měl jsem Tě rád, jako své věci. Měl jsem Tě rád, jako to, co rád mám. Měl jsem Tě hrozně rád, ale něco je teď jiné. Lidé se mění a city s nima, nevím, co se to děje s námi dvěma. Teď Tě miluji a nikdy už nechci jinak. Miluji Tvé hnědé vlasy, hnědé jako kaštan. Miluji Tvé modré oči, modré jako obloha bez mraků. Miluji Tvé rudé rty, rudé jako červánky. Miluji Tvou hebkou pleť, hebkou jako tenhle svět. Miluji Tvou duši, miluji Tvůj hlas, miluji Tvoje svědomí i tvůj strach. Však teď nepíšu a nad dopisem se zamýšlím. Dát Ti ho a nebo ne, řekneš ano, či ne. Tvé city nejsou jako mé, nemění se. Rozdrtím si kosti, nebo mozek v lebce. Vytrhám si všechny zuby, či vnitřnosti v těle. Ale žádná bolest z nich, nebude horší víc. Víc než slovo ne, které mi řekneš po předčtení. A proto slovo ne, trhám dopis pro Tebe.

43 názorů

Taky bych moc neříkal nové :-))Každej si tu holt neudělá přátele a nedavá tu po dvou verších. Ale když jim kamarádi dávají za vše tip, tak se jim nedivím. Je to tu jak na libím se ti cz :-)))

Děkuji:-)

Důležité je, že se ti to libí. Na ostatní se vyprdni

To taky výhruška nebyla, ja bych se rád koukl, ale bohužel nemám moc času a vlastně ani kritizovat neumím Pa :-)

dr_t
15. 09. 2007
Dát tip
Jenkoukni, mě to udělá radost .-) a opravdu to neberu jako výhružku .-)

tak nevím co na to říc, snad jen abych se na tebe taky nekoukl :-) nekritizuju, ale jinak sem v tom dobrej a nemuselo by se ti to zamlouvat :-))

dr_t
13. 09. 2007
Dát tip
Měl jsem Tě rád, jako to, co rád mám. To je takový nevim no .-) ale jinak se mi to taky nelíbí...neber si to osobně já sem špatnej kritik protože mě nenapadaj dobrý věci .-))

Tak to mi stačí :-), hlavně, že nejsem vzadu

Já bych to sem klidně dal. Dneska každý píše jen milostné sms, ale když něco cejtím a chci to vyjádřit, tak mi sms nestačí. A 8 stran veršu o lásce bych si rád přečetl.

Většinou ta největší

Láska,ano to je i bolest......pěkné

makarade? Ty asi nejsi zdejší :-) Je ubohost kritizovat přezdívku

makarade? Ty asi nejsi zdejší :-) Je ubohost kritizovat přezdívku

makarade? Ty asi nejsi zdejší :-) Je ubohost kritizovat přezdívku

houmles
24. 03. 2007
Dát tip
jo, makarade s tim se vyrovnej po svym. hezky vikend.

jenom debil, kterého štve nick..

houmles
24. 03. 2007
Dát tip
sracka. od nekoho kdo ma tak malo soudnosti ze si da nick sejkspira se to ostatne da cekat..

já se za nic nebiju, tak se ti to nelíbi. Mám jich asi 70, nemůžou se všechny líbit.Kdybych neměl W.S. nikdy bys mě nečetl. Vadí ti to že?

seyo
14. 03. 2007
Dát tip
proboha, vzdyt si to precti nahlas...tohleto je poezie? sorry, ale za co se tak bijes? snad nikdy nenapisu nic podobnyho s ocekavanim priznive kritiky, to bych pak psat prestal urcite...

přezdívku mám par let a né proto, že bych se mu chtěl rovnat, ty nekritizuješ mojí báseň, ale jde ti o tu přezdívku, co říc.....trapas:-))

dis moll
14. 03. 2007
Dát tip
Ale ale, kroť se s tou kritikou! "Miluji Tvé hnědé vlasy, hnědé jako kaštan." - tohle je, jakoby to napsal šejkspír. ^^

seyo
14. 03. 2007
Dát tip
otras, sorry, ale tohleto napsalo jiz mnoho platonicky zamilovanych pubertaku davno pred tebou....a mozna i mnohem lip....rozmysli si co chces publikovat pod tym nickem, protoze jedine ceho muzes tymhle dosahnout, je zklamani citatele, ktery urcite ceka vic, nez se mu dostane a pak reaguje jak reaguje...

no nějaké věci mám rád a nějaké ne, ty nemáš oblíbenou věc?

Meheš
08. 01. 2007
Dát tip
Roztomilé, stojí to za pochvalu, snad jen mít rád jako své věci je tak trochu zvláštní

moc se omlouvám, moc se tu nevyznám a tak sem vyděl je staré zprávy.Vlastimil: děkuji / Pisces:je mi jasné že jo, proto sem ten dopis roztrhal

Je to smutné ,ale i o smutku jsou básně!pěkné!!!

Pisces
28. 11. 2006
Dát tip
Dostala jsem už mnohem hezčí dopisy a na ty bych ano řekla. A když už reaguješ, je slušnost poslat avízo. Dík

děkuji, budu psát. Kdybych měl dělat jen věci co umím, nedělal bych nic, to chápeš, ne? Odvážný nick?...ne jen ho rad čtu, ale nechci se mu nikdy podobat, nedokázal bych to :-)

Fairiella
27. 11. 2006
Dát tip
Příliš odvážný nick... a ta básnička... mno... nic nového, líbí se mi akorát vytrhání si zubů, to je dobrý maso :-) A rty rudé jako červánky zní jako klišé - a vlastně celá básnička... trochu originality, hm? :-) Ale fandím, piš dál.

proto ti ho nikdo nikdy nenapíše :-)

Pisces
19. 11. 2006
Dát tip
Kdybych dostala takovejhle dopis, tak bych taky řekla ne.

děkuji, ale to už nebude nikdo

dis moll
11. 11. 2006
Dát tip
Úplnej šejkspír. ^^

Ona řekla Ne, pocit drcení kostí je jako beznaděj, ale pleť hebká jako tenhle svět znamená, že nam může bejt na nic, ale stejně bude hezkej, třeba pro někoho jiného

Moncheri
11. 11. 2006
Dát tip
Docela fajn nápad, trochu smutný...A věř, že kolikrát zdání, že řekne ne, klame.Radši litovat toho, cos udělal, než toho, cos neudělal.Jdi s tím ven! Jinak mi tam trochu nesedí 4 a 5 sloka od konce

martinez
11. 11. 2006
Dát tip
pleť hebká jako tento svět mě docela děsí... po drcení kostí dobrá parodie... pak ještě lepší... nebo ne. Mr.Shakespeare? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru