Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kovboj Joe-joe na ledu

11. 01. 2007
3
4
1675
Autor
Veeriiaann

Omluvte Joeovu mluvu,vždyť je to jen chlapec od osla ...

 
                Ohlédl jsem se a spatřil muže v kožichu, jak za sebou táhne tučňáka. Říkám mu, hej, kámo, kam razíš? A von nic. Říkám, proč nic neříká, a třísknu ho do  pravé paže. Slyším jen hlasité křupnutí, a lup- najednou mi to dojde. Chlapovi ruka upadla. Tak nějak myslim, že tenhle floutek je asi dost podezřelej. Jak to sleduju, von nemá žádnou krev! Stará Zlatko, zmrzačil sem ledovýho chlapa, přímo mrtvolu. Bejt ten chlapík...

"Dementní Joe!!!" zaslechnu kolem sebe zase ty divný eskymácký děti. Proč mi říkaj, že jsem dementní, ´dyť máma mě odjakživa tvrdila, že její malej Joínek je jenom trošku blbej, ale roztomile. A jméno Joe je náhodou fajn. Přídu si jako velkej kovboj. Když jsem byl malej, koupila mi máma dokonce poníka a já si hrál na Divokej západ a bylo to super. Ale vostatní děti mně ho záviděli a řekli, že debilovi Joeovi náleží debilní vosel, tak mi poníka zabavili a místo něj sem dostal debilního osla, na kterýho mi navěsili plechovky od fazolí a s tim sem si musel hrát. Ty plechovku vod americký koly mi ale nechtěli dát, tak jsem měl jenom fazolový, ale cinkali stejně tak hezky. Děti se strašně smály, když jsem na něm jel, a jejich maminky se smály taky a tatínkové taky. A házeli na mně rajský a starý fazole, a já pak byl jako prase. Debil Joe je ale vod narození pro srandu zajícům.                          

Děti říkají, že říkám blbě zajícům, ale maminka jednou když doma našla nějakou lahvičku povídala, že zajíc a králík je stejně putna tak ať jí nechám a du ven.

Nevím, co je putna, ale co říká maminka je vždycky pravda. Maminka je totiž moc chytrá paní. A když  sou králíci a zajíci putna, tak putna jsou zajíci a zajíci a putna jsou králíci. Takže je jedno co říkám protože je to to samý.

...


4 názory

Petrusha
13. 08. 2009
Dát tip
jojo, mamičku sa hodí poslúchať a preto si volá synek každý večer do postielky tatka :)

Veeriiaann
13. 08. 2009
Dát tip
Prostě jen pro radost... A dnes prošlo úpravou textu, totiž- v tom jednou bloku se to blbě četlo...

Veeriiaann
08. 03. 2007
Dát tip
dik *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru