Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...co je univerzální, není pozdě.

16. 01. 2007
0
3
978
Autor
rjGee

...tak jsem to poslal až teď. sorry.

...i notoričtí samotáři se cití chvíli sami. I chamtiví cosi nakupují. Jí se cosi, co se jinak nejí. Sejdou se lidi, kteří se častokrát jindy nevidí. Zpivají písně, které v rádiu okamžitě přepnou. Jedná se přitom o narození chlapa, na jehož myšlenky a poselství se všeobecně kašle. Stojíme před jehličnanem, který většina neví, co symbolizuje. Kompletně divný.. Ale je fakt, že je pak volno, můžeme jet na hory a koneckonců děckam se to libí. Takže? Mějte se a držte se, abychom mohli příští rok,  někdy poklábosit v baru, aniž by z nás trčely hadičky, anebo, nedej bože, na to neměli prachy. Vaš rjGee.


3 názory

rjGee
17. 01. 2007
Dát tip
jen jsem zkoušel, jak to funguje. v ten den, kdy jsem to posílal, tak z toho byli všicni zjihlí. posílali mi oslavné dopisy na mou pravdomluvnost a invenci. ovšem v kontextu rituálně nezatížených informací, se to jeví jako lehce histerický blábol, s čímž se pracuje.

sidonia
16. 01. 2007
Dát tip
tobe taky peknej novej rok:) i ty vanoce snad za neco staly:) ohlidnuti po 14-ti dnech>.. nakej smysl??

Narvah
16. 01. 2007
Dát tip
blábol

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru