Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pismak, ja ťa milujem jak koňa

18. 01. 2007
11
0
1570
Autor
Najmladšia

pre radosť

Neviem sa baviť o živote ako iní, úradmi považovaní za dospelých. Neviem nič o tom ako bolo dobre a teraz nám je zle, ale je nám stále lepšie ako nám bolo. Neberiem vážne ani tento serwer,lebo to jednoducho neviem..nemá to motív?!  No tak nemá a čo?!

Ani autobusové lístky nemajú motív a sú na dotyk strašne hnusné, hlavne ked  vám ich podá vodič so spotenými rukami.

Neberiem vážne svoje problémy..prídu,odídu..prípadne ostanú so mnou,chodia so mnou do školy, na nákupy,po čase si potykáme a potom sa im už nechce odísť.

No to nie je podstatné..podstata je v tom že moje okolie si osvojilo frázy nejakého debilného romantického autora..Ty ma nechápeš...Ty tomu nerozumieš.. ..Si povrchná...Dávaš do textu veľa bodiek...a ja sa mám cítit previnile za to,že nevidím do ľudí ako do pohárov,neviem sa opýtať správnu otázku na správnom mieste,že neviem hrešiť ako dlaždič.....možno je chyba v rodine...matka ma málo mlátila, tatko málo chlastal,v škole ma mali príliš radi.


Tak ak by niekto vedel nejakú radu..."že počuj žabriela ty to robíš šecičko zle nemôžeš takto po uliciach brázdiť,to musíš takto......!"..tak s otvorenou mysľou prijímam.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru