Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noc je chladná ako pec bez ohňa

22. 04. 2001
3
0
1351
Autor
igyn

noc je plná zvláštnych svetiel stromy išli dávno spať ulice sú zvláštne mŕtve chodím nimi snáď tisíckrát hlava sa plní neočakávanou ľútosťou pocity unikajú niekde mimo mňa som chladný ako pec bez ohňa ticho nikdy nedoznie to predsa každý vie, každý to vie ticho predsa stále mlčí a každý to smie a každý to robí do uší dolieha otázka na ticho prečo tak mlčí, prečo tak mlčí a ticho mlčí slnko svetlom ranných lúčov nazrie do studne prázdna ulice sú plné ľudí chodia nimi snáď tisíckrát
nebraska
23. 07. 2001
Dát tip
hodilo by sa to na piesen ;) lala lalala lala ;)

Bix
18. 06. 2001
Dát tip
rytmus v prvej slohe ( pesničkovsky je to dôležité ) - stro-my i-šli dáv-no spať/cho-dím ni-mi ( snáď - táto slabika je tam rytmicky nazvyš ) ti-síc-krát - povedz si to nahlas !! Ja rýpem len v dobrom a tam, kde sa to oplatí, :o))) - budem ťa sledovať, :o)), teším sa, že je nás na písmákovi stále viac zo Slovenska ! :o))) Stromy išli dávno spať - stromy tú nádherne nahrádzajú obyvklé vtáky !! Dobrééé !

Verita
02. 05. 2001
Dát tip
krásné, moc se mi to líbí

dreee
22. 04. 2001
Dát tip
Pekné moc pekné. Davam tip

Naso
22. 04. 2001
Dát tip
z tohoto už jasne kuká pesnička, pričom ak sprévne predpokladám (môžem sa mýliť) refrénová časť začína vetou ´ticho nikdy nedoznie´ - Motív noci ťa zrejme práve drží. Normálka. Je to jeden z najsilnejších motívov v poézii. Jej veličenstvo Luna sa nám ľuďom nestíha čudovať... Kuknem ťa aj do tretice!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru