Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milostný život Evy P. II.

07. 02. 2007
2
7
1792
Autor
violetlight

Bylo to už čtrnáct dnů, co Davida neviděla, a přesto na něj nedokázala přestat myslet. Přesněji řečeno – každý den alespoň jedenkrát bojovala s pokušením mu zavolat.

Co na něm bylo tak zvláštního? Na první pohled vlastně nic… když se seznámili, ani se jí nelíbil. Nejen, že vypadal nepřístupně, ale taky nudně a bez zájmu o cokoliv, což Evu odrazovalo ze všeho nejvíc. Jednou se však zapomněl a pronesl pár vět s jiskrami v očích – a od té doby věděla, že v něm je víc, a chtěla ty jiskřičky vidět znova.

Fungoval mezi nimi druh magie (sexuální chemie?). Když se spolu ocitli sami, stávala se z ní mlsná kočka - téměř okamžitě se vzrušila a měla chuť se ho dotýkat, a to všude. A pokud toho využil a začal se jí věnovat, smyslně přivírala oči a spokojeně vrněla. „Vzrušuje mě, jak moc tě tohle vzrušuje,“ říkával, a to nejen slovy, ale celým svým tělem.

Na to, že mezi nimi nebyl víc než sex,  cítila se s ním až moc intimně… po milování neměla chuť utéct pryč, ale zůstat ležet vedle něj a povídat si... a při milování měla pocit, že je k ní místy něžný a pozorný, jako by ji snad měl rád. Iluze opravdové vzájemnosti při aktu – to byl ten pravý důvod, proč ji to k němu pořád táhlo – intimita bez závazků.

No tak, zavolej mu, uvidíš, že nakonec budeš ráda…Eva se zarazila uprostřed pohybu. Ten samý hlas, co ji posledně káral, ji teď nabádá! Nebo to byl jiný hlas? Už dlouho ses nedotýkala nějakého muže, no tak, zavolej…Ano, byl to jiný hlas, podbízivý, který říkal, co chtěla slyšet. Sáhla po mobilu, ale než stačila vytočit číslo, raději si to rozmyslela.

Dnes večer si bude číst.


7 názorů

Ó
14. 02. 2007
Dát tip
...dobře se mi to čte...*

Honzyk
07. 02. 2007
Dát tip
znam šoubisnis!!)

violetlight
07. 02. 2007
Dát tip
Narvah: počkej, však ona si zavrní, v některém z dalších dílů aradis: dezert odkrojený z dortu? to zní dobře, začínám mít hlad alternic: tak nečti ty díly po jednom, počkej, až napíšu všechny a bude to dlouhé dostatečně ;-) honzyk: jak jsi to uhádl?

Honzyk
07. 02. 2007
Dát tip
Eva Pilarova?...

alternic
07. 02. 2007
Dát tip
Hm - znovu, ale teď už opravdu : moc krátké.

Narvah
07. 02. 2007
Dát tip
"Dnes večer si bude číst." ..:To je ale strašná škoda. Mohla si pěkně zavrnět..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru