Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZAHRADA NĚHY

25. 03. 2007
2
12
1713
ZAHRADA NĚHY Vstup do mé zahrady, udělal jsem jí tobě. A to i navzdory této proklaté době. Vše za dobré náklady, prodal jsem smrtící zbraně. Nukleární, atomové, ruční i dálkové. Lidé je kupovali, div mi neutrhly ruce. V ní se tvá přání splní, je v ní skoro vše. Zvířata, rostliny, velké, žluté dveře. Jezírka, vodopády a to vše zakrývá nebe. Zde není utrpení, bolest. Zde není týrání, spoustu zarudlé krve. Zde není žádných lidí, není tu nikoho, co to provede.

12 názorů

No jo, pořád sem na dně, ale nahoru se těško doškrábu

a to já snad ani nezapomněla - ale lezu číst většinou k těm, koho vidím online... a ty seš až dole v seznamu... tam málokdy zaroluju :o)

Takovej je život, nahoru dolu a sem rád, že sis na mě vzpomněla:-)

čejkspíre! tu sem dlouho nebyla u tebe a ty ses nám tu zas rozepsal! tahle se mi místy líbí, ale jiná místa mi vadí... začátek se mi líbil ty 1. 4 řádky - pak šup - zbraně a náklady - pak zas pohoda a poetika a šup se mnou zas z vršku dolů... ale ráda jsem si zas něco přečetla :o) jdu na další

ha ha ha to snad ne

celkem je dobré

tak super

opravdu, jako ok, nebo ko?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru